Live radio: Fortujna Sittard tegen Telstar

Vanavond nog een driepunter en we kunnen weer langzaam omhoog kijken en zullen dan ook mogelijk één of twee plaatsen stijgen. Het klinkt misschien optimistisch maar als we met drie doelpunten verschil  zouden winnen, gaan we Telstar voorbij, En mocht dan ook de Graafschap, thuis tegen den Bosch, niet kunnen winnen dan gaan we hun ook voorbij. Maar daarna rest er een gat van tenminste 5 punten tot de volgende op de ranglijst…..

Twee van de drie nieuwelingen zullen vandaag meespelen. Voor Bassan zijn nog niet de vereiste papieren binnen. Dus met Miguel Santos in het doel, die mij eerlijk gezegd nog niet heeft kunnen overtuigen afgelopen vrijndag bij Achilles’29. Maar gezien de weersomstandigheden krijgt hij voorlopig het voordeel van de twijfel. Spits Sjoerd Ars staat eigenlijk garant voor doelpunten en heeft zijn kwaliteit deze week in de oefenpot tegen SV Meersen al aangetoond.

Radio Fortuna SC begint zoals gewend rond half acht met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. En uiteraard vóór aanvang van de wedstrijd het clublied. Vanaf de aftrap doen Erik Hillen en Ger IJpeij verslag van de wedstrijd.

Om alles te kunnen volgen, klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij.

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android