Laatste afhaalmoment certificaten!

Na de thuiswedstrijd tegen SC Telstar op 20 janari 2017, worden de certificaathouders die nog niet in het bezit zijn van hun certificaat nog eenmalig in de gelegenheid gesteld hun certificaat af te halen tussen 22:00 en 22:30. Dit zal (voorlopig) het laatste afhaalmoment zijn dat wordt georganiseerd door Fortuna SC.

Hierbij kunnen we de certificaathouders met een foutief certificaat verblijden: ook jullie certificaten zijn opnieuw gedrukt, evenals de certificaathouders die hun bijdrage direct hebben overgemaakt naar de notaris in plaats van naar Fortuna SC!

Zoals eerder is gecommuniceerd, is Fortuna SC nog altijd in overleg met Fortuna Sittard over een vast afhaalpunt (bij voorkeur in het stadion) en een verzendregeling voor de certificaathouders die niet in de gelegenheid zijn hun certificaat op te halen. Fortuna SC is zich ervan bewust dat het geduld van vele certificaathouders op de proef wordt gesteld, maar wij zijn hierin afhankelijk van andere partijen, waaronder Fortuna Sittard. Fortuna SC zal hierin echter een voortrekkersrol blijven nemen!

Bestuur Fortuna SC