Live Radio: Fortuna Sittard – FC Emmen

Vanavond de laatste thuiswedstrijd van de heenronde van het seizoen 2015-2016. Maar ook de eerste wedstrijd met op de bank onze nieuwe hoofdtrainer Ben van Dael, die wij uiteraard van harte welkom heten bij de mooiste club van Nederland. De eerste berichten over zijn trainings aanpak doen veel goeds voor de toekomst vermoeden. Een geheel andere aanpak die onze jongens gewend waren bij de vorige trainer en zijn assistent. Ook al zullen de resultaten wellicht niet direct zichtbaar zijn, maar wie weet?

De wedstrijd van vanavond staat natuurlijk in het teken van de revanche voor de smadelijke thuisnederlaag van 1-8, vorig jaar 31 oktober 2014. Een overwinning is een must om aansluiting te blijven houden met de middenmoot van de Jupiler League. En mochten we dan volgende week in de laatste wedstrijd voor de winterstop ook nog minimaal één puntje weg kunnen halen in de Adelaarshorst aan de Vetkampstraat in Deventer, dan ziet de Kerst er alweer wat leuker voor ons uit.

in ieder geval is jullie Radio Fortuna SC er bij om vanavond voor de live uitzending zorg te dragen. Vanaf half acht zijn wij aanwezig met muziek, geklets en onze eigen mening en natuurlijk de opstellingen van beide partijen die vanavond voor de drie punten strijden. Even voor achten het clublied en vanaf de aftrap om acht uur verslaan Ger IJpeij en Erik Hillen de wedstrijd voor de thuisblijvers en(om het maar eens ouderwets te zeggen) voor de mensen in den vreemde…

Klik op het onderstaande ocoontje wat voor jou van toepassing is. Veel luisterplezier.

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

AndroidNamens Radio FortunaSC, “Ger “roepie-roepie” IJpeij