Live radio: Fortuna Sittard- Helmond Sport

Vanavond de derde wedstrijd binnen acht dagen. Na de twee nederlagen ziet het er niet goed uit voor de ranglijst. Als optimist zijnde, zeg ik dat het nog steeds mogelijk is. Maar het wordt steeds moeilijker. In de persconferentei na de wedstrijd tegen Almere City FC gaf trainer Ben van Dael aan enorm geïrriteerd te zijn vanwege de slappe instelling na het eerste tegendoelpunt. Zullen het maar het “van Vossen Syndroom”  noemen.Nieuwkomer Jens van Son zou volgens de trainer in de basis beginnen. Nayib Laghouireh daarentegen is nog niet speelgerechtigd.

Hoop dat ook Youri Loen voldoende hersteld is van zijn aangezichtsblessure. Youri werd afgelopen vrijdag tijdens de wedstrijd door dokter Han Ewalds geniet. Volgens de oud- dokter was dit uitermate moeilijk omdat het zo enorm bloedde en daarom duurde dit ook zo lang.

Vanavond is Helmond Sport te gast en we hopen dat tenminste vanavond gewonnen wordt.

Ons team is in ieder geval aanwezig om voor de thuisblivers deze maandag verslag te doen. Vanaf half acht met muziek, prietpraat en de opstellingen van beide elftallen. Voor de wedstrijd nog even het clublied en vanaf de aftrap wordt de wedstrijd van commentaar voorzien door Ger IJpeij en Mervyn van Leeuwen.

Klik op een van de onderstaande icoontjes om de uitzending te volgen. Veel plezier vanavond.

Namens Radio  Fortuna SC: Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android