Live radio: Fortuna Sittard- SC Telstar

Nog héérlijk aan het nagenieten van de winstpartij tegen FC Dordrecht. En zien we met vertrouwen uit naar de wedstrijd van vanavond tegen het dit jaar goed presterende SC Telstar. Maar om een gevolg te geven aan de laatste goede resultaten, zullen onze mannen zich weer voor minstens 100 %  moeten inzetten. Net zoals het team van Radio Fortuna SC dat dit elke wedstrijd met veel plezier doet. Wil jullie ook langs deze weg even bedanken voor de leuke en positieve reacties. En wil er meteen bij zeggen dat ik het zeker niet alleen kan en dus deel ik de complimenten graag met mijn team-genoten Robert, Erik, Jori en Mervyn.

Ook heeft oud-teamlid Marco weer eens de interviews geplaatst. Gezien de reacties en de hits, vinden jullie dit ook een goede aanvulling op de wedstrijd. Bij deze ook mijn dank aan Marco voor het plaatsen.

Terugkomend op de wedstrijd van vanavond. De uitwedstrijd op vrijdag 18-9-2015 werd in Velzen verloren met 3-0. De Witte Leeuwen staan in de algemene rangschikking met 29 punten op plaats 11 en zouden ook graag stijgen om eventueel zodoende aan de nacompetitie  te kuunen deelnemen. Iets wat er voor ons zeer zeker ook nog in zit. Ik schat dat je daarvoor in de algemene eindrangschikking minimaal 50 punten nodig hebt. We hebben momenteel 25 punten en zijn dus op de helft. Positief gezien is het glas dus half vol. Moeten er dan wel in de laatste 12 wedstrijden nog minimaal 25 punten bijkomen. Veel, maar niet onmogelijk. Het verschil met de achtste plaats is slechts 6 punten.

Rod half acht beginnen we de uitzending weer met muziek, praatjes en de opstellingen van beide teams. Voor de wedstrijd nog ff het clublied. En vanaf de aftrap openen Ger IJpeij en Mervyn van Leeuwen de microfoons voor het live radioverslag.

Om alles te kunnen volgen klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel plezier enne….drie punten voor de geel-groenen!

Namens het team van Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android