Live radio: Fortuna Sittard tegen de Graafschap

De Graafschap heeft na de winterstop een slechte start gehad maar is de laatste weken aan een ware opmars bezig. Zo goed zelfs dat ze gedeeltelijk eerste staan in de vierde en laatste periode. En mede door de twee verliespartijen van Fortuna Sittard, zijn ze ons voorbij gegaan in de algemene rangschikking en krijgen daar nu ook een kans om bij de begeerde eerste tien plaatsen te komen. Daarom zullen ze vanavond alles op alles zetten om te winnen.

Maar onze eigen helden willen uiteraard voor eigen publiek laten zien dat wij wel degelijk meetellen en de drie punten in Sittard willen houden.En hopelijk fluit vanavond scheidsrechter Allard Lindhout eens eerlijk. Iets wat we van de vorige twee leidsmannen niet kunnen zeggen.

We kunnen wel zeggen dat het team van Radio Fortuna SC vanavond weer eerlijk en vooral “objectief” verslag zullen doen van de wedstrijd. We beginnen zoals gebruikelijk rond half acht met muziek, praatjes, de prognoses en de opstellingen van beide teams. En natuurlijk weer een stukje clublied en vanaf de aftrap geven Ger IJpeij en Erik Hillen weer hun onvolprezen commentaar op de wedstrijd.

Om alles te kunnen volgen, klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android