Live radio: Fortuna Sittard tegen FC Eindhoven

Live radio: Fortuna Sittard tegen FC Eindhoven

Drie wedstrijden niet verloren, zeven punten uit drie wedstrijden en dan doe je nog mee voor de vierde en laatste periode. En nu komen twee tegenstanders, waarvan je normaliter “mag” verliezen. Maar in deze fase van de competitie/periode kun je niet verslappen. Vanavond allereerst tegen de huidige nummer drie, FC Eindhoven. Onze tegenstander is al zeker van deelname aan de nacompetitie, omdat ze de derde periode wonnen. Op 6-11 j.l. verloren we in Eindhoven met 3-1. Dus ook een reden om revanche te nemen. En bij een goed resultaat (winst natuurlijk) wacht a.s. vrijdag in Rotterdam koploper Sparta.

Voor wie denkt dat het onmogelijk is om de vierde periode te winnen of via de algemene rangschikking de felbegeerde nacompetitie te halen: wie had gedacht dat onze club in drie weken tijd ruim negen ton bij elkaar zou krijgen? Dus wederom de mouwen opstropen en er vol tegenaan.

Dat doet Radio Fortuna SC ook en we beginnen onze uitzending rond half acht met muziek, gewauwel en de opstellingen van beide teams.Na het clublied beginnen Ger IJpeij en Eik Hillen vanaf de aftrap met het live verslag van deze belangrijke wedstrijd. Mis geen seconde en klik op een van de onderstaande icoontjes om ALLES te volgen. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android