Live? radio: Fortuna Sittard tegen FC Eindhoven

We hebben inmiddels contact gehad met de nieuwe eigenaar van Spotstreaming en de toezegging dat we weer gebruik mogen maken van de stream. We doen er alles aan om voor aanvang van de wedstrijd van vanavond de nieuwe gegevens voor de icoontjes etc te updaten. Heb er goed vertrouwen in dat dit gaat lukken. Oftewel DE slogan van mij wat betreft alles wat met Fortuna Sittard te maken heeft; Alles kump good!

Vanavond op een doordeweekse maandag…. de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven, dat we in de algemene ranglijst terug vinden op een 10de plaats met 25 punten. Ondanks de 7de plaats in de tweede periode, hebben ze nog volop kans om deze te winnen. Dus zal het geen makkie worden om een thuis-overwinning te bewerkstelligen. Kom op die geel-groenen, zet hem op

Mocht alles goed gaan, beginnen we rond 19.30 uur met de uitzending. Zoals gewend met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams en het clublied voor aanvang van de wedstrijd. Vanaf 20 uur verzorgen Ger IJpeij en Erik Hillen dan het live-verslag.

Om te luisteren klik je op het onderstaande icoontje wat voor jou van toepassing is. Veel luisterplezier,

Namens Radio Fortuna SC: Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android