Live radio: Fortuna Sittard tegen FC Volendam

Terwijl gisteren het nieuws van de bajesklant Korotajev aan Fortunakant voor een invasie van grappen en grollen leidde, gaan we ons opmaken voor het spelen van de laatste wedstrijd van dit seizoen 2016-2017. Een bewogen seizoen met diverse ups en downs.

Vanavond tegen FC volendam dat reeds enige tijd verzekerd is van het spelen van de play-offs En daarbij hoopt om de “heen-en-weer” nogmaals te water te laten.Voor FC Volendam dus een wedstrijdje om te oefenen voor het echte werk dat na deze competitie begint. En een wedstrijdje van ons eigen cluppie om toch nog het seizoen met een tevreden gevoel af te sluiten en vooral het publiek te vermaken en te bedanken voor de steun die ze het afgelopen , toch wel moeilijke seizoen , kregen.

Ook Radio Fortuna SC wilt u deze laatste wedstrijd vermaken en zeer zeker bedanken voor het luisteren naar ons amateurisch geleuter, met een profesioneel randje….We beginnen zoals gewend  rond de klok van half acht met muziek, geleuter, prognoses en de opstellingen van beide teams. Met ook de laatste poging om voor aanvang het clublied in zijn geheel te draaien.

En vanaf de trapaf…..eh,,,, aftrap geven Ger IJpeij en Erik Hillen weer vol gas met hun verslag.We wensen iedereen al een hele goede zomer en vakantie en tot volgend seizoen.

Om te kunnen luisteren, klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android