Live radio: Fortuna Sittard tegen jong FC Utrecht

Ondanks de vier punten die we vorige week mochten bijschrijven is het gat met de éérstvolgenden op de ranglijst, Telstar en FC Oss, toch nog vijf punten…..Zaak dus om vanavond “gewoon” te winnen van de jonkies van FC Utrecht. Makkelijker gezegd dan gedaan. In speelronde 6 op 12-9-2016 dachten we ff de punten te kunnen ophalen bij het toen onderaanstaande jong FC Utrecht. En kregen toen klop met 3-0. Onze tegenstander van vanavond won vorige week maandag ook nog uit bij RKC Waalwijk. Alleen de laatste twee thuiswedstrijden gingen verloren. Dus gewoon de schouders eronder en AAN ‘M.

Dat doet uw radio-team ook weer vanavond: AAN ‘M gaan. Zoals jullie gewend zijn, beginnen we de uitzending rond half acht met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. Na het clublied en dus vanaf de aftrap geven Ger IJpeij en Erik Hillen weer hun onvolprezen commentaar op de wedstrijd….

Wil vanaf deze plaats nog iedereen bedanken voor de complimenten op de vorige wedstrijd naar mij toe. Maar ik deel deze complimenten zeer zeker met de andere leden van ons team, die ook elke week hun bijdrage leveren om er een top-uitzending van te maken voor jullie. Ook was goed te merken dat L1 geen sportuitzending had i.v.m. het LVK, we hadden veel meer luisteraars dan normaal. Vanavond is L1 wel  present maar volgende week in Emmen hebben we weer het “alleenrecht” omdat L1 dan ook weer geen sportuitzending heeft, vanwege de carnaval.

Om de hele uitzending te kunnen volgen, klik je op één van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android