Live radio: Fortuna Sittard tegen RKC Waalwijk

Voor de afwisseling mogen we eens op zondagmiddag spelen. Tegenstander  is dan RKC Waalwijk. De club die na de degradatie uit de ere-divisie nog geen potten heeft kunnen breken en  een paar jaar steeds onderin de Jupiler Lague te vinden was. Dit jaar gaat het een stuk beter met de Waalwijkers die op dit moment op de 9de plaats staan. Een plek die normaliter  aan het eind van het seizoen recht geeft op deelname aan de nacompetitie. En in de tweede periode nemen ze een tweede plaats in en gaan bij winst naar de eerste plaats…..

Maar dat is iets wat Fortuna Sittard uiteraard niet zal laten gebeuren. Op het spel staan voor onze groen-gele trots de drie punten en daarmee gepaard gaande de ongeslagen thuis-status en een betere plek in de algemene rangschikking en ook een eventule tweede plek in die tweede periode.

Natuurlijk zullen bij vele supporters de gedachten al richting 18 november gaan, de dag van DE DERBY, thuis tegen MVV. Maar eerst dus de wedstrijden tegen RKC Waalwijk en volgende week vrijdag het uitduel tegen de Graafschap.

Uiteraard is radio Fortuna SC erbij om jullie zondagmiddag vanaf 14.00 te amuseren met allereerst muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide elftallen. Voordat de wedstrijd om half drie begint nog ff het clublied en dan zitten Ger IJpeij en Erik Hillen achter de microfoons om jullie thuis te voorzien van het wedstrijdverslag.

Klik op het onderstaande icoontje wat jij nodig hebt om alles te kunnen volgen. Veel luisterplezier.

Namens  Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android