Live radio: Jong PSV tegen Fortuna Sittard

Het is eigenlijk niet te filmen dat het mogelijk is dat je drie punten krijgt afgetrokken in de algehele stand  maar dat dit niet geldt voor de eerste periode….Gelukkig maar voor ons. Zo zouden we toch  periodekampioen kunnen worden. Moet vanavond natuurlijk wel “ff” gewonnen worden van Jong PSV en vrijdag thuis van FC Emmen. En dan mag NAC vrijdag uit bij Volendam niet winnen. Simpel toch?

Was het maar zo simpel. Want onze geel-groene (of groen-gele) trots heeft “in den vreemde” dit seizoen nog niet de volle buit mee naar huis kunnen nemen. Want tegen de andere twee Jong-teams moesten we steeds met lege handen naar huis en bij Telstar werd in de slotminuut twee dure punten weg gegeven. Maar resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst, dus….

Wat wel te filmen was, was de vorige wedstrijd. En evenals alle andere wedstrijden wordt elke wedstrijd gefilmd door onze eigen Ger Putters. Deze beelden worden door Ben van Dael altijd gebruikt voor de wedstrijd-analyse achteraf. Echter deze week konden diezelfde beelden worden gebruikt om de KNVB ervan te overtuigen, dat de rode kaart die Christopher Braun in de bekerwedstrijd uit bij Spakenburg kreeg, geheel ten onrechte werd gegeven. Met als resultaat dat onze rechtsback werd vrij gesproken. Bij deze nogmaals dank en hulde aan Ger Putters.

Vanavond dan de wedstrijd tegen Jong PSV. Ook niet te filmen dat de Jong-teams “voor spek en bonen” meespelen in de JL. Maar wel de competitie enorm kunnen vervalsen, ondanks dat ze niet meespelen voor de prijzen. Datzelfde Jong PSV staat op dit moment op kop in de JL. Nog geen wedstrijd verloren dit seizoen. Vanavond zullen er niet veel eerste-elftalspelers van PSV opstaan. Natuurlijk vanwege het feit dat de hoofdmacht uit Eindhoven a.s. woensdag Europa in moet….Uit tegen Rostov voor de tweede wedstrijd in de groepfase van de CL. Geen zekerheid natuurlijk dat we een makkie krijgen vanavond.

Wel een makkie vanavond voor het team van Radio Fortuna SC om de uitzending voor jullie te maken. Een brok ervaring van uw presentatoren staat hier garant voor. We beginnen gewoonte getrouw rond half acht met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. Vanavond zijn Ger IJpeij en Mervyn van Leeuwen jullie verslaggevers vanaf de aftrap tot het eindsignaal.

Om te luisteren klik je op het onderstaande icoontje wat voor jou van toepassing is om de wedstrijd te volgen. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC: Ger “roep-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android