Live radio: NAC Breda tegen Fortuna Sittard

De wedstrijd tegen Nac Breda is een wedstrijd voor beide teams van belang om mee te blijven draaien in de hogere regionen van de JL. Nac verloor de laatste twee (uit) wedstrijden en Fortuna speelde twee keer thuis: gelijk tegen FC Emmen en winst tegen FC VVV. Zou mooi zijn als Fortuna de goede lijn kan vasthouden en de eerste driepunter buitenshuis zou halen. Wil niet zeggen dat we onze gastheren uit Breda moeten onderschatten. Want met elke thuiswedstrijd ruim 10.000 man op de tribune, wordt het zeker een heet avondje NAC…..

Als in Breda de aftrap word gedaan, barst in Zitterd het 12de Oktoberfest los. Een van de weinige keren dat ondertekende verstek laat gaan om het wedstrijdverslag te verzorgen. Maar gelukkig bestaat ons team uit meerdere keigoede (=Brabants) verslaggevers.

Rond half 8 begint ons team met muziek, praatjes, de voorbeschouwing, prognoses en de opstellingen van beide teams. En ff voor achten ons clublied. Vanaf de aftrap geven Erik Hillen en Mervyn van Leeuwen commentaar op en over de wedstrijd.

Om te luisteren klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android