Live radio RKC Waalwijk tegen Fortuna Sittard

Ben van Dael zei na de gewonnen wedstrijd tegen Jong PSV afgelopen maandag: “Ongelooflijk, wat een fantastische uit-support. Dat heb ik zelfs bij FC VVV nog nooit meegemaakt”. Daarom ook van mij een warm eerbetoon aan de geweldige steun die ons team elke keer weer heeft van de fanatieke supporters die steeds in grote getale de uitwedstrijden bezoeken en vanaf het beginsignaal tot soms ver na het laatste fluitje van de referee hun gezang en zo voorts ten gehore brengen.

Ondanks de moeilijke financiële zaken en het ontslag van Joppe Sangen, blijft onze club voorlopig in leven en staat er zelfs goed voor in de vierde en laatste periode. Een eventuele periodetitel geeft recht om te spelen in de nacompetitie en dus de mogelijkheid om te promoveren. Rest voorlopig toch alleen hopen en dromen van de laatste titel. Maar ook in de algehele rangschikking kunnen we goede zaken doen als de resultaten positief blijven. Je kunt er flink op los filosoferen en speculeren. maar alles is afhankelijk van de resultaten op de groene mat. De directe concurenten staan op maximaal 2 punten en wij kunnen bij een winstpartij vanavond van Fortuna en voor ons gunstige resultaten van Telstar, Dordrecht en den Bosch, deze ploegen inhalen (ook Helmond Sport Speelt dat dit weekend vrij heeft) Rest dan alleen nog MVV, dat 5 punten meer heeft. Maar de “Sjengen” komen op maandag 11 April nog op visite in Sittard……dus!

Maar vanavond eerst wedstrijd nummer drie van deze vierde periode tegen het al ruim anderhalf jaar onderaan bungelende RKC Waalwijk. De wedstrijd die gewonnen MOET worden, vooral met het oog op de komende twee wedstrijden, Thuis tegen FC Eindhoven en uit tegen Sparta.

Radio Fortuna SC is in ieder geval present om de thuisblijvers van alle informatie te voorzien, middels een live internet radio-uitzending. Rond half acht begint de muziek, het gepraat en de opstellingen van beide teams.

Voor de wedstrijd nog het clublied en vanaf de aftrap zijn Ger IJpeij en Erik Hillen present om de wedstrijd live te verslaan. Klik op een van de onderstaande icoontjes om de wedstrijd en de rest te kunnen volgen.

Namens het team van Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij.

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android