Live verslag Radio Fortuna SC: Jong Ajax-Fortuna Sittard

Terwijl in Sittard het elfde Oktoberfest In alle hevigheid losbarst met een uitverkochte Brand-Weizentent (o.a. vanwege de Schürzenjäger), staat in Amsterdam de wedstrijd van ons aller Fortuna Sittard tegen de “jonkies “van Ajax op het punt van beginnen. Na verwachting zal deze wedstrijd niet uitverkocht zijn….

Na het zich langzaam aandienende herstel en het punt van afgelopen vrijdag thuis tegen Jong PSV, snakken we naar meer. Liefst een driepunter om zodoende misschien toch een rol te kunnen gaan spelen in de tweede periode.

Dat zal niet makkelijk worden aangezien een aantal spelers die gisteren  niet in actie zijn gekomen in de uitwedstrijd van het eerste team van Ajax bij Fenerbahce mogelijk hun opwachting maken. Alhoewel, een lange terugreis en de vermoeienissen daarvan….

Ondanks dat Kiprich ons dagelijks verblijdt met weer een naam die volgens hem op Fortuna’s shortlist qua gewenste trainers staat, zullen we het vanavond wederom doen met Jeffrey Kooistra geassisteerd door Donny de Groot.

Zoals jullie gewend zijn starten we rond half acht met muziek, overpeinzingen of zo iets dergelijks en de opstellingen van beide teams.

En vanaf 20.00 uur doen Erik Hillen en Mervyn van Leeuwen rechtstreeks verslag van de wedstrijd.

Mervyn is onze laatse en zeg maar jongste (17 jarige) aanwinst die vanavond zijn debuut maakt. Gaat volgend jaar media studeren en dus is dit een ideale voorbereiding voor hem. Mocht ook al eens aan het radiowerk proeven bij Ben Dols, die we hier vanaf deze plaats nogmaals beterschap en een voorspoedig herstel wensen.

Om de wedstrijd te kunnen volgen, klik je op het van jouw van toepassing zijnde icoontje hieronder. En uiteraard zijn reactie van harte welkom. Veel luisterplezier.

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

AndroidNamens Radio FortunaSC, Ger “Roepie-Roepie” IJpeij