Love it or like it!

“The best prophet of the future is the past” aldus de Engelse dichter Lord George Byron. Dat deze stoeptegel wijsheid ook voor Fortuna Sittard zou gaan gelden hielden vele inwoners van de Westelijke mijnstreek de laatste jaren niet meer voor mogelijk. Toch is niets minder waar! Fortuna Sittard leeft als nooit te voren (deze eeuw).

In de laatste jaren zijn diverse vrijwilligers bezig geweest met het onderhouden van het cultureel erfgoed en historie van onze mooie club. Op 3 jan. j.l zijn de handtekeningen gezet voor de Stichting Fortuna Museum. Doelstelling is de rijke herinneringen van de voorlopers van het huidige Fortuna Sittard, zoals Fortuna 54 en Sittardia, uit te stallen aan het grote publiek.

Om deze droom in vervulling te brengen is er alvast een facebook pagina in het leven geroepen waar “good old John van Bommel ” een actieve rol speelt om prachtige old skool & classic (oud) Fortuna / Sittard spullen aan de man te brengen. Smullen geblazen voor de liefhebber, like de pagina, maak ff reclame er voor of biedt mee op de lekkere Fortuna Sittard spullen : https://www.facebook.com/fortunamuseum

De opbrengst wordt geschonken aan het Museum die dit geld prima kan gebruiken bij het verwezenlijken van hun droom: Kampioen worden en een Fortuna museum in 1 jaar. ..back to the future is er niks bij!