MVP Feyenoord – Fortuna Sittard

Wie waren volgens jullie de uitblinkers in het bekerduel tegen Feyenoord?? Er kan gestemd worden tot vrijdagavond 20.00.

Er zijn enkele spelregels verbonden aan de stemming voor de wekelijkse MVP:

1. Er kan gestemd worden op alle spelers die minimaal 15 minuten gespeeld hebben.

2. Iedereen kan aan drie spelers één punt toekennen.

3. Er kan per persoon één keer gestemd worden. Dubbele mailadressen, vrijwel identieke mailadressen en onzin mailadressen worden uit de reacties gefilterd. Neem dus vooral de moeite niet.

Laat in de reacties achter op wie jij gestemd hebt!

 

8 thoughts on “MVP Feyenoord – Fortuna Sittard

 1. Kosolev
  Essers
  Novakovich

  Gisteren een strijdbaar en met beleving spelend Fortuna gezien!!
  Je krijgt niet altijd loon naar werken………………………..
  De grote club moet toch de hulp van de KNVB krijgen!!

  Kosolev liet gisteren eens te meer zien dat hij een prima sluitpost is voor Fortuna.
  De aangepaste achterhoede met Rodriquez centraal achterin, deed het naar behoren (hij brengt wel rust en voetbal achterin)
  Heerings deed het prima, voelde zich toch iets meer safe met Rodriquez naast zich dan met Ninaj.
  Pinto had Berghuis goed in zijn zak zitten en Essers deed het uitstekend, lekker om te zien dat hij uit zijn vormdip is aan het kruipen.
  Het middenveld met El Messi, Diemers (leed iets te veel balverlies), Smeets (zeer belangrijk dmv strijd en passie, stille kracht op het middenveld) Hutten speelde ongelukkig maar bracht ook veel arbeid.
  Onze spitsen Novakovich (bleek toch weer een klasbak en was een plaag voor de CV van Feyenoord) had wel het verschil kunnen maken in de 1e helft, laat toch wat kansen onbenut. Maakt wel een schitterende 1-1.
  Stokkers werkte zich als vanouds weer een slag in de ronde maar was niet zo balvast en ietwat ongelukkig.

  Fortuna liet zich gisteren van een gelukkig geheel andere kant zien dan afgelopen zondag.
  ik vind het enorm triest dat zo`n Feyenoord een zeer discutabele penalty nodig heeft om de winst te krijgen, sowieso het was geen penalty en van te voren werd er een duidelijke overtreding op het middenveld op Rodriquez gemaakt.
  Ik heb gisteren genoten van een geweldig uitvak dat met 550 supporters het grootste woord had bij de (succes)supporters van Feyenoord.

  Op naar zondag Vitesse, er moeten punten gepakt worden en met dezelfde support en gedrevenheid moet dit kunnen lukken.

  Greutsj op Fortuna

  1. Nou Maurice, Heerings vind ik over het algeheel geen stabiele factor, speelde gisteren zeer verdienstelijk (was wel van Persie kwijt bij de 1-0) maar speelde een goede pot.
   Rodriguez laat hem aub op het middenveld spelen, is die veel meer van waarde voor ons elftal, denk ik.

 2. Blijft gewoon triest dat ALWEER de VAR en het scheidstechterskorps een foute beslissing maakt op een belangrijk moment ten NADELE van ons cluppie.

  Het houd ook niet op!!

  Men schrijft dat Feyenoird beter was dan FSC.
  Dat zou toch ook geen issue mogen zijn, dat mag je toch op zijn minst van zoon club verwachten.

  Hopelijk zondag de VAR verbinding naar de klote..

 3. ten opzichte van de graafschap in iedergeval meer strijd maar verder vond ik het eigenlijk helemaal niet zo een goede wedstrijd van ons (op eerste kwartier na). Als feyenoord scherper was geweest en we een andere keeper hadden dan waren we echt met meer dan 8 doelpunten afgedroogd.

  Essers, Stokkers en ook Diemers speelde slecht. Sinds Diemers heeft aangegeven dat er veel belangstelling voor hem is heb ik hem niet echt goed meer zien spelen. Hutten en Smeets heb ik maar weinig in het spel gezien. El messa een paar leuke acties maar verdedigend te weinig. Rodriguez en Heerings geef ik nog even om aan elkaar te wennen maar het was af en toe behoorlijk open huis en slechte wegwerking. Opbouwen was er na het eerste kwartier ook niet meer bij.

  mijn MVP’s
  kosolev
  pinto
  novakovich

  de scheids en VAR wel weer dramatisch natuurlijk. De analiste op tv deden er erg makkelijk over dat de scheids goed gefloten had behalve het moment van de eerste penalty. Maar dit was natuurlijk wel het moment van de wedstrijd. Geen idee hoe het anders gelopen zou zijn want Feyenoord heeft natuurlijk wel heel veel kansen gehad en heeft verder wel dik verdiend gewonnen. Het was geregeld weer openhuis en kunst en vlieg werk achterin.

Geef een antwoord