MVP Fortuna Sittard – PEC Zwolle

Wie waren volgens jullie de uitblinkers tegen PEC Zwolle? Er kan gestemd worden tot woensdagavond 20.00.

Er zijn enkele spelregels verbonden aan de stemming voor de wekelijkse MVP:

1. Er kan gestemd worden op alle spelers die minimaal 15 minuten gespeeld hebben.

2. Iedereen kan aan drie spelers één punt toekennen.

3. Er kan per persoon één keer gestemd worden. Dubbele mailadressen, vrijwel identieke mailadressen en onzin mailadressen worden uit de reacties gefilterd. Neem dus vooral de moeite niet.

Laat in de reacties achter op wie jij gestemd hebt!

 

23 thoughts on “MVP Fortuna Sittard – PEC Zwolle

 1. Diemers
  Stokkers
  Semedo

  Ik moest er 3 noemen, vandaag kon iedere speler MVP worden.
  Wat een collectief vandaag getoond.
  PEK bij de strot gegrepen en niet meer los gelaten.
  Heerlijk om de strijdlust te zien, de passie en met name dat die ook overslaat naar de tribunes toe.
  Er werd klasse druk gezet door het hele team, alle linies stonden goed gesloten. Echt top.
  Enigste minpuntje om vanaf de kant te zien, vond ik het beledigde gedrag van Lamprou nadat hij de 2e strafschop niet mocht nemen en het doelpunt dan niet vieren met het team en op het einde van de wedstrijd als de spelers feest gaan vieren met de aanhang dan er een beetje naast staan alsof…….
  Je wint als team en verliest als team, vandaag een uitmuntend Fortuna gezien. Keiharde inzet van een ieder gepaard met goed voetbal en een dik verdiende 3 punter.
  Greutsj op Fortuna 💛💚

  1. eens Erwin. En Lamprou schandalig hoe hij zich gedroeg. Was al naar kleedkamer, maar werd terug gestuurd en toen met lang gezicht amper meegedaan. Maar wat een pot, zie je wat met felheid en inzet bereikt. Als ze dit kunnen opbrengen, spelen we ons veilig.

 2. Diemers stokkers Heerings

  maar eigenlijk speelde gewoon iedereen goed en volop strijd en passie. Zo gaan we de punten pakken.
  Hopelijk is Heerings niet te erg geblesseerd en kan hij weer vast Ninaj vervangen.

 3. Diemers, Stokkers en Hutten. Aanmoedigingsprijs voor Semedo omdat hij in ieder geval inzet toonde en een aantal keren zijn klasse weer eens liet zien. Lijkt op de weg terug…

 4. Vond Heerings naast Dammers veel meer rust uitstralen…hopelijk kramp gevalletje.
  Voor de rest vond ik Semedo eindelijk weereens knokken en werken waardoor hij ook zeeer positief aanwezig was vandaag.
  Lekker potje voetbal gezien…en ja PEC was slecht..maar dit heeft Fortuna toch afgedwongen.
  Mvp…allemaal…maar
  Diemers (heerste op middenveld)
  Stokkers (bij alle 3 de doelpunten betrokken)
  Semedo (hij kan het wel nog, nu nog doelpuntjes)

  1. ja Heerings is misschien langzaam, maar hij bevalt me prima, veel meer rust en veel duels winnend! Verdediging stond eindelijk vrij behoorlijk. Maar dat komt natuurlijk ook, als hele team ook hun verdedigende werk doet. En dat is voordeel met Smeets op middenveld, die doet wel het vuile werk.

 5. Het belangrijkste vandaag was, dat Jorrit Smeets in de basis stond voor de geblesseerde Rodriguez. Smeets is veel belangrijker voor de balans in het elftal, zekers ook door zijn geweldige wedstrijdmentaliteit. En aanvallend is het elftal beter af met Stokkers. Is meer een teamspelers. En ook vandaag weer, zoals zo vaak het vorige seizoen, bij alle goals betrokken.
  En verdedigend ook zeer goed werk van Heerings.

 6. Diemers
  Stokkers
  Pinto

  Er waren er heel wat meer die sterk speelden, maar wat was dat PEC zwak. Tegenvallers waren Kocelev die heel onzeker was bij het uitkomen, en inderdaad het gedrag van Lamprou bij de 2de penalty. Ik had ‘m meteen gewisseld. Verder volop genoten van de inzet van het hele team en het resultaat is er dan ook naar.

 7. Zo mooi om te zien dat het grootste deel van de vorig seizoen gepromoveerde spelers vandaag in de eredivisie hun meerwaarde heeft getoond.

  Heerings, Dammers, Smeets, Hutten, Stokkers en Pinto hebben geknokt, goed gevoetbald en laten zien waarom het een TEAM sport is. Daarbij opgeteld Diemers die wederom een puike pot speelde maakte het compleet.

  Ik had alleen Vidigal eerder erin gegooid voor Semedo.

  Enige smetje op de wedstrijd vond ik de reactie van Lamprou op de 2e penalty van Diemers…. Niet mee juichen omdat hij zelf de penalty had willen nemen js not done.

  Verder een prachtige voetbal zondag gehad! Op naar VVV 💪

  1. Inderdaad super dat het vooral spelers van het promotie team waren. Mooi dat het zo kan zonder de gehuurde spelers Nova, rodriguez, el Messa, ramirez. Daarom heeft het voor mij ook wel de voorkeur om deze 11 het vertrouwen te geven dat is alleen maar goed voor transferwaarde en met het oog op volgend seizoen.

   Wat betreft Lamprou dit is al de tweede keer dat hij nadrukkelijk aangeeft dat hij de panelty wil nemen. Voor de misser van Semedo deed hij dit ook en ik had het gevoel dat Semedo daardoor extra druk kreeg. Wordt dus tijd dat de trainers eens met Lamprou gaan praten. Overigens heb ik niet gezien dat hij niet juichde bij het doelpunt, volgens mij was hij er gewoon als 3 of 4 de bij om mee te juichen.

   1. nee, hij stond bij de tweede penalty al op eigen helft als enige, Dammerd ging naar Diemers om te feliciteren probeerde Lamprou nog mee te krijgen, maar hij bleef staan!

 8. Diemers-Stokkers-Smeets.
  300% verschil met de wedstrijd tegen NEC afgelopen donderdag, ongelofelijk hoe zo iets kan?
  Semedo veel inzet idd, maar verdedigende taken beter uitgevoerd dan aanvallend (helaas nog).
  Lamprou speelde een puike pot, maar die mag publiekelijk zijn excuses maken vind ik, want dat gedrag na die penalty kan echt niet. Los van het feit dat hij teleurgesteld is (maar de afspraak zal zijn dat Diemers ze neemt denk ik) mag hij even boos zijn op Diemers, maar niet op de rest van het team en al zeker niet naar het publiek!
  VVV stelt teleur qua spel vind ik dit jaar dus daar liggen kansen, zolang ze Seuntjens maar in de tas hebben.

 9. Stokkers, Smeets en Semedo.

  De rest doe ik er te kort mee maar helaas mogen we er maar 3 kiezen ;-).
  Verder goed om te zien dat door het spel van Stokkers, Semedo ook meer ruimte en ballen krijgt.
  Deels ook door het meer effectief met 3 aanvallers te spelen in dit systeem.
  Hutten die gevaarlijk van achter Stokkers vandaan de ruimtes in kan duiken en onze Smeets die weer overal met passie en strijd de tegenstanders ballen afpakt. Daarmee Diemers meer ruimte geeft die daar 100% gebruik van weet te maken door acties en passes. Vooral de korte combinaties onder druk geeft weer vertrouwen. Lekker eruit voetballen en de ruimtes optimaal benutten.

 10. Diemers Stokkers Dammers.

  Gisteren was iedereen top. De een wat meer als de ander. Ik heb genoten. De beste wedstrijd van dit seizoen. Nu volhouden en doorgaan op deze voet.

 11. Diemers, Heerings, Stokkers.

  Maar eigenlijk complimenten aan het gehele team. Eindelijk die zo gewenste inzet en strijd. Ze lieten PEC niet in hun spel komen, waardoor PEC gedwongen werd de hoge bal te hanteren. En Heerings had Van Duinen in de tang en won ieder kopduel van hem.
  Wat ook mooi is om te zien, is dat spelers als Hutten, Smeets maar zeker ook Stokkers hun hoofd niet hebben laten hangen toen zij op de bank terecht kwamen, maar zijn blijven knokken en geloven in hun eigen kunnen. Dit betaald zich nu uit. Geweldige motivatie! En een mooie bijkomstigheid, indien er gewisseld wordt gaan ze er kwalitatief zeker niet op achteruit.
  Deze basiself heeft het in mijn ogen dik verdiend om tegen VVV ook te starten. En dan hebben we een hele goede bank met Vidigal, Novakovich, El Messaoudi en Rodriguez. Daar is menig eredivisieclub jaloers op.

  Een kritiekpuntje blijft wel de opbouw van achteruit. Vooral Dammers die te vaak de bal onnodig verspeelde. Moet er echt uit. Want de kansen die PEC kreeg, waren puur door eigen toedoen. Ook in de tweede helft blijft het billenknijpen als de bal in en rond de 16 komt. De onrust straalt er dan vanaf achterin.

  Op naar een uitverkocht huis in Venlo. Met dezelfde strijd als gistermiddag gaat dit helemaal goedkomen. Hopelijk is Heerings niet weer geblesseerd (blessuregevoelig mannetje), want ik vind hem een stuk beter dan Ninaj. Straalt veel meer rust uit.

  Oh ja, de organisatie stond deze wedstrijd veel beter. Zou dit dan toch komen doordat er meer Nederlanders speelden en de communicatie daardoor ook soepeler liep?

 12. Diemers, Stokkers, Dammers
  Eervolle vermelding voor de rest. Semedo wederom niet goed, meer wel goed gestreden en een stijgende lijn laten zien.
  Verdediging stond voor het eerst dit jaar goed, hopelijk houdt Heerings het vol tot de winter, Ninaj kan echt niet op dit niveau.
  Enige verandering die ik zou overwegen is Nova op de plek van Hutten omdat die evenveel strijd, maar meer kwaliteit inbrengt. Voor de rest vooral zo laten staan, de juiste balans is gevonden denk ik.
  Leuk om Ramirez eens gezien te hebben, al viel die wat onwennig in.

 13. Vandaag even bij de training op Geleen Zuid gekeken. Heerings trainde weer volledig mee met de groep mee. Wat wel weer opviel is dat Essers alweer met de ‘geblesseerde’ meetrainde. Blessure blijkt dus mee te vallen??? Verder trainde Rodriguez wel nog apart van de groep samen met Essers en Mells. Nova ontbrak op de training

Geef een antwoord