MVP PSV – Fortuna Sittard

Wie waren volgens jullie de uitblinkers in de wedstrijd tegen PSV? Er kan gestemd worden tot woensdagavond 20.00.

Er zijn enkele spelregels verbonden aan de stemming voor de wekelijkse MVP:

1. Er kan gestemd worden op alle spelers die minimaal 15 minuten gespeeld hebben.

2. Iedereen kan aan drie spelers één punt toekennen.

3. Er kan per persoon één keer gestemd worden. Dubbele mailadressen, vrijwel identieke mailadressen en onzin mailadressen worden uit de reacties gefilterd. Neem dus vooral de moeite niet.

Laat in de reacties achter op wie jij gestemd hebt!

 

12 thoughts on “MVP PSV – Fortuna Sittard

 1. Pijnlijke nederlaag, de rode streep nadert.
  Gewoon een domme rode kaart voor essers, enige onterechte is dat malen er niet wordt afgestuurd.
  Uitermate stom ook van de technische staf om ciranni wéér in te brengen, laat die prutser toch gewoon thuis.
  Balic en Dembélé met een uitermate slecht debuut.
  Verdedigend na het uitvallen van heerings weer open huis.

  1. wie had je dan op rechts willen zetten? niemand en helemaal een vrije doorloop geven? Ciranni is in iedergeval beter dan Essers. Balic en dembele zijn ook behoorlijk voor de leeuwen gegooid natuurlijk. nauwelijks samen getrained met de rest en dan tegen psv spelen ik geef het je te doen. Tegen excelsior wordt de echte graadmeter dan weten we meer. Verliezen we die dan wordt het echt een moeilijk verhaal.

   Moet je eens kijken waar we hadden gestaan zonder de bonuspunten tegen Vitesse. We krijgen veel complimenten en spelen vaak leuk. Maar de verdediging is een ramp en dat kan je zomaar de eredivisie gaan kosten. En dan moet een reserve speler in de derde klasse van duitsland onze redding gaan worden pfff

   1. Precies, Paul. Ik denk dat veel mensen binnen Fortuna zich ook veel te veel gefocust hebben op al die complimenten en onze plek op de ranglijst. Maar als je echt gaat kijken, zie je dat we nooit veel meer dan een punt of zes boven de 16e plek hebben gestaan. En als dan opeens, zoals nu na de winterstop, de ploegen onder je punten gaan pakken, dan kan het heel hard gaan. De komende twee thuiswedstrijden zijn cruciaal: Excelsior en Emmen. Pak je daar zes punten ziet het er weer een stuk rooskleuriger uit. Haal je die niet, wordt het billenknijpen tot de 34e speelronde.

 2. Rodriquez (wederom met kop en schouders)
  Smeets
  Kosolev

  Op zich had ik nog wel een positief gevoel toen we naar Eindhoven trokken (overigens waardeloos zoals je daar behandeld wordt en te laat in t stadion aankomt om tegen wat netten aan te moeten kijken)
  Eerste tegengoal persoonlijk fout van Balic (welkom in de eredivisie)
  Daarna de 2 gele kaarten voor Essers (denk terecht) en de donker rode die Malen had moeten krijgen dat waren de kantel punten in een wedstrijd die eigenlijk nooit een wedstrijd was!! Onze mannen hebben t wel geprobeerd maar het zat er gewoon niet in!
  Je zult tegen een PSV wat kwalitatief gewoon beter is, een goede dag moeten hebben en zij iets minder, daarnaast zul je ook wat mazzel moeten hebben zoals eerder genoemde momenten.
  Maar oké onze zwakheden werden wederom erg bloot gelegd.
  Op naar komende week, daar wacht Excelsior en dat is een echt 6 punten duel

  1. Maar PSV was echt niet zo goed hoor. Wij helpen ze ja. BAALic, dan tweede kaart Esser oer dom en toen had Malen al eraf moeten zijn. Dan moet Hutten het beter uitspelen. Tja in de tweede helft spelen ze het goed uit, maar sta jezelf en dat is al hele seizoen op meters afstand van aanvallers te verdedigen. Wij hebben totaal niet gebracht wat nodig is strijden voor iedere meter en dan het inspelen, verdomme als je dat al niet goed doet en zeker tegen PSV, ja loop je de hele tijd achter de bal aan. Zonde om de nieuwelingen zo voor de leeuwen te gooien! Hopelijk leren ze zo snel, maar of dit zo slim was.

Geef een antwoord