MVP Vitesse – Fortuna Sittard

Wie waren volgens jullie de uitblinkers tegen Vitesse? Er kan gestemd worden tot woensdagavond 20.00.

Er zijn enkele spelregels verbonden aan de stemming voor de wekelijkse MVP:

1. Er kan gestemd worden op alle spelers die minimaal 15 minuten gespeeld hebben.

2. Iedereen kan aan drie spelers één punt toekennen.

3. Er kan per persoon één keer gestemd worden. Dubbele mailadressen, vrijwel identieke mailadressen en onzin mailadressen worden uit de reacties gefilterd. Neem dus vooral de moeite niet.

Laat in de reacties achter op wie jij gestemd hebt!

 

6 thoughts on “MVP Vitesse – Fortuna Sittard

 1. Waar zijn ze in hemelsnaam mee bezig? Er zat wederom totaal geen plan achter en niemand wist wat ie moest doen of hoe vrij te lopen of de vrije man te vinden. Laten we het maar niet over het verdedigende aspect hebben.. bedroevend gewoon, en het wordt met de week erger! En dan de wissels van het trainers duo?? Man man man.. op deze manier gaan we het zeker niet redden. Met hoop en goede moest naar de volgende week, maar heb er een hard hoofd in.

 2. Oei oei oei… Wat was dit een bedroevende vertoning. Al de derde wedstrijd op rij waarin wederom geen beleving (strijd, passie, inzet) wordt getoond. En zo slecht in de passing, ik begrijp niet hoe dit mogelijk is. Ballen of tien, vijftien meter zo in de voeten bij de tegenstander of zomaar over de lijn.
  Koselev moet echt werken aan zijn spelhervattingen. Die zijn gewoon bar slecht. En niet één keer, talloze keren. Verdedigers onder druk de bal gewoon toegooien, geen rust aan de bal en slechte traptechniek.
  Maar ook zonder druk speelden Dammer en Ninaj opbouwend slecht. Foutieve passes, verkeerde keuzes, hoe maak je het jezelf moeilijk? Tenenkrommend.

  Middenveld ook ver onder de maat. Rodriguez die aan de bal zo flegmatiek en laconiek is en daardoor zoveel ballen verspeelt. Diemers die zoveel duels verliest en keer op keer zijn man laat lopen.
  Voorin wordt bijna geeneen bal vastgehouden, maar ze krijgen ook meestal echt waardeloze ballen. Hutten speelde in de tweede helft vanaf het middenveld wel verdienstelijk vond ik en onttrok zich als een van de weinige aan de malaise.

  Ik ga er maar niet teveel woorden meer aan vuil maken. Dat ze kwalitatief tekort komen op een team als Vitesse (dat overigens ook zwak speelde trouwens) is echt geen probleem. Ook niet als je op basis van kwaliteit verliest. Maar wat is er mis met een gezonde portie strijd, inzet en passie? Dit moet je minimaal brengen, iedere wedstrijd! Vooral dit vind ik echt iets waarvoor ze zich moeten schamen. Zeer teleurstellend.

 3. helemaal mee eens. ik kan echt geen enkele speler noemen die het een beetje redelijk deed (heb ik het nog niet eens over goed).
  Dit Vitesse was gewoon te verslaan geweest. Geen strijd geen passie en pasing en dekking bar en bar slecht..
  Ze begonnen leuk aan dit eredivisie avontuur maar de laatste 3 wedstrijden zijn gewoon slecht! Er moet echt iets veranderen!

 4. kan ook geen speler bedenken, die een voldoende haalde. En dat vind ik inderdaad ook kwalitatief minder maakt niet uit, maar verdomme wel vechten voor elk punt. Gister weer puntje kunnen pakken door vechtlust. Maar inderdaad emmen-graafschap en Vitesse erg slechte wedstrijden. Toch 4 punt, dat is het positieve. Kom op boys, we moeten weer gaan voetballen, in ieder geval knokken. Lijkt me toch iets in de groep te zitten, wat niet ok is. Want anders zou je wel knokken als je een echt team zou zijn. Hard trainen en de combinatie´s erin krijgen. Vertrouwen houden. Heerlijk eredivisie en nog klagen, hahahahaha. Tja het zit er gewoon om je veilig te spelen en dat is toch helemaal geweldig-

Geef een antwoord