Mvv-uit binnen ‘ no time’ uitverkocht

UPDATE MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 (20.30)

Maandagavond zijn er maar liefst 370 kaarten aan de Fortuna SC leden verkocht, dat is beduidend meer dan vorig jaar na afloop van het verkoopmoment dat louter voor leden is!  Op dinsdagavond stonden er al ruim een uur voor het verkoop moment een lange rij van fans die ook dolgraag mee willen naar  Maastricht. Helaas moesten ergens tussen de 100 en 150 man in de rij teleurgesteld worden, want 3 kwartier nadat de deuren open gingen kon het bordje “uitverkocht” aan het vernieuwde supportershome gehangen worden: de 550 beschikbare kaarten zijn op.

Op vrijdag 13 oktober staat dus de eerste van in totaal twee derby’s op het programma: de uitwedstrijd in Maastricht, in de Geusselt tegen ‘hun MVV’ke’. Deze wedstrijd staat natuurlijk geheel op zich, spelers zullen geen enkele moeite hebben zich te motiveren en wij gaan, net zoals vorig jaar, weer voor een fantastische sfeer zorgen in de Geuselt, dit keer dus met een bom en bomvol uitvak!

Het uitverkochte uitvak is natuurlijk helemaal te gek en past in de stijgende belangstelling voor Fortuna Sittard, maar als Fortuna SC vinden wij het uiteraard jammer dat er niet veel meer fans de leuke derby  in Maastricht kunnen maken. De Fortuna SC zal daarom ook overwegen de BVO Mvv Maastricht om een extra vak te gaan vragen, waarbij we met name denken aan het zogenaamde buffervak. Uiteraard kunnen hier nu geen garanties aan ontleend worden, maar het zou toch zonde zijn als er mensen in Limburg graag leuk betaald voetbal willen zien, er voldoende lege vakken en stoeltjes in Maastricht zijn en die vervolgens niet gebruikt mogen worden.

Dag van vertrek.
Nog niet alles is duidelijk, maar zoals het er nu  naar uitziet zullen de bussen  in drie clusters vertrekken vanaf de voorzijde van het Fortuna Stadion. Informatie over de exacte vertrektijden zullen online worden gecommuniceerd, evenals de mogelijkheden tot parkeren gezien het feit dat de parkeergarage gesloten zal zijn. In de bus zal geen drankverkoop plaatsvinden en het is niet toegestaan alcoholhoudende drank mee te nemen. Ook mag er in de bussen niet worden gerookt. Uiteraard is het busreglement van toepassing. Houd er rekening mee dat er na afloop van de wedstrijd enig oponthoud in het uitvak kan plaatsvinden.

Indien je vragen hebt over de verkoop, kun je deze richten aan info@fortunasc.nl .

Fortuna SC