Live radio: vv Noordwijk tegen Fortuna Sittard

Vanavond op een doordeweekse dinsdag begint het bekeravontuur voor onze geel-groenen. Gezien het verschil van vier klassen mag het geen probleem zijn om een ronde verder te komen. Alhoewel…beker, amateur-tegenstander en Fortuna Sittard zijn normaal geen gelukkig huwelijk. Maar resultaten uit het verleden zijn gelukkig geen garantie voor de toekomst. Dus vanavond gaan we gewoon voor de volle winst. Met hopelijk (mits speelgerechtigd) Lars Hutten in de basis. Dit aangezien hij gehaald is als vervanger van de langdurig geblesseerde Gavin Vlijter. In het seizoen 2015-2016 maakte Lars ook al 11 doelpunten vvor ons en is dus normaal gesproken een garantie voor doelpunten.

Omdat op een doordeweekse dag niet veel supporters mee kunnen naar de toch verre uitreis is dit dus DE gelegenheid om af te stemmen op Radio Fortuna SC. Omdat de wedstrijd om 19.45 uur begint, zullen we uiterlijk 19.15 uur de uitzending starten met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. En vanavond is wederom ons vaste “uit-team” (Mervyn en Ger) present om vanaf de aftrap de verrichtingen van jullie favorieten te verslaan.

Om te luisteren klik je op één van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie”” IJpeij.

Ps. Moet me wel nog ff van het hart: Verbazend dat er totaal geen reacties komen op o.a. de interviews. Zeker nu we afgelopen keer gestart zijn om het gesproken woord te voorzien van beelden…..!

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android