Nieuw bloed op eerste training

Na een rustperiode, volgende uit de feestdagen, is Fortuna vandaag weer begonnen aan het tweede deel van het seizoen. Een tweede deel dat hopelijk beter gaat zijn dan het vertoonde de afgelopen periode.

Na de beste wensen te hebben ontvangen van o.a Ramon Voorn, Ferhat Kaya en de overige stafleden konden we zien dat de heren bijna compleet waren. De enige ontbrekende spelers waren Jordi Baur (afwezig) en Jordi Briels (nog geblesseerd).

Wellicht gaat dat verbeteringsproces gepaard met wat nieuw vers bloed her en der. Vandaag waren alvast drie nieuwe testspelers present in Sanderbout. Vooropgesteld dat hun aanwezigheid nog niets te betekenen heeft, melden we toch maar alvast.

Als eerste zagen we een ‘oude’ bekende op het veld. Na omzwervingen via Sparta en FC Dordrecht heeft Jesse Mayele(23) de weg terug gevonden naar de club waar hij groot werd als jeugdspeler. Na 5 seizoenen in onze jeugd verkaste hij in 2010 naar Sparta, waar hij niet bijster succesvol was. De overstap naar FC Dordrecht in 2012 bood hem uiteindelijk een hernieuwde kans,eentje die hij voornamelijk bekroond zag met invalbeurten en een beperkt aantal doelpunten per seizoen. Wellicht is dit dan een kans om nu bij Fortuna wel zijn stempel te drukken……we zullen moeten afwachten of hij de technische staf kan overtuigen.

Verder zagen we ook Chefrino Eind meetrainen, de spits van EVV Echt werd al weken geleden in verband gebracht met Fortuna en nam dan vandaag deel aan de training. Dit seizoen scoorde de 24jarige spits 7 keer in 13 wedstrijden voor de blauwwitten in Echt, waar ook o.a. oud Fortunezen Joep op den Kamp en Rick Geenen onder contract staan. Ook voor he zal het afwachten zijn of hij de gewenste versterking gaat zijn.

Als derde nieuweling (helaas geen duidelijke foto door een weigerende gsm) zagen we een kleine getinte speler rondlopen. Zijn naam is Denzel James. ooit een linksbuiten van Ajax A jeugd en momenteel actief bij VV Noordwijk in de zaterdag hoofdklasse B. Op de foto van Jesse Mayele is hij net te zien over diens rechterschouder trouwens.

Jesse Mayele                                               Chefrino Eind

​

Fortuna SC, Harald