Oktoberfeest in het supportershome rondom wedstrijd tegen sc Cambuur

Vandaag speelt Fortuna Sittard de volgende thuiswedstrijd, en wel tegen Cambuur om 21:00. Het supportershome is a.s. zaterdag 16-10-2021 geopend vanaf 18:30. Je kan dus ook weer binnen gezellig een biertje drinken onder het genot van de klanken van onze huis DJ’s SA-LO Audio. Iedereen is welkom, zowel jong als oud. Het home zal geopend zijn tot 21:00 en na afloop van de wedstrijd geopend zijn vanaf 22:45 tot 24:00 uur.

De activiteiten rondom het supportershome deze zaterdag zullen in het teken staan van Oktoberfeest. Het home word aangekleed in Oktoberfeest sferen, er zal Brand Weizen getapt worden en natuurlijk Oktoberfeest muziek.

Het fanplein voor het supportershome zal ook uitgebreid worden. Voor onze jongste fans zal er een opblaasbaar voetbalveld worden opgezet, en om de inwenige mens te versterken zal er een frietwagen aanwezig zijn.

Zowel voor als na de wedstrijd is er de mogelijkheid de speciale Oktoberfeest sjaals aan te schaffen voor slechts € 10,00 (betaling alleen per pin). Voor meer informatie omtrent de sjaals klik hier: https://www.fortunasc.nl/fortuna-sc-presenteert-supporters-oktoberfeest-sjaal/

Voorkant:

Achterkant:

Tevens is er na de wedstrijd (en ook uitsluitend na de wedstrijd) weer de mogelijkheid om de unieke set van 4 bierglazen te kopen voor slechts € 15,00 (betaling per pin). Klik hier voor meer informatie omtrent de glazen: https://www.fortunasc.nl/fortuna-sc-presenteert-fortuna-sittard-bierglazen/

Kom en moedig je club aan! Zien we jou zaterdag ook?

 

 

 

Geef een reactie