Ook deze scheids geeft kado weg: 1-1

De eerste helft deed nog pijn aan de ogen en de paar honderd fans die op deze rare maandag nog waren komen kijken waren maar al te blij met de rust en de warme soep en koffie De trainer was het ook moe en wisselde niet alleen twee spelers, maar ook het tactisch concept. Het resultaat was verbluffend. Een sterke junior groeide uit tot man van de wedstrijd – aan Fortuna kant-  en was ruim een half uur een plaag voor de Eindhovense verdediging. Uiteraard was het hoogtepunt de fraaie omhaal die vriend en vijand verraste: 1-0.

Lange tijd leek er niets aan de hand. Adrian Purczycki greep zijn kans en overtuigde op het middenveld met heerlijke gevechten. Tot een paar minuten voor tijd leek FC Eindhoven er niet door te komen. Gelukkig voor de Brabanders kregen ze uit onverwachte hoek steun. De KNVB had weer een flierefluiter naar Sittard gestuurd en nadat eerst een KNVB scheids een penalty twee keer tegen liet nemen (mvv thuis) besloot deze scheids de bal net zo lang op het randje van de zestien te leggen totdat die zou zitten. Ruim een minuut nadat de blessure tijd was afgelopen rolde uiteindelijk zo’n balletje er dan ook in. Missie voltooid en de wedstrijd kon direct worden afgeblazen.

Complimenten in ieder geval aan met name trainer Ben, Junior en Adrian die vandaag een heerlijke spirit lieten zien.