Ook Mitch Vandegard naar Groene Ster

Mitch Vandegard, 21 jaar. Een jongen uit eigen opleiding die heel dicht tegen het eerste elftal aanhikte van Fortuna Sittard. Een kruisbandblessure in september 2011 gooide echter roet in het eten. Zijn herstel duurde lang en de speler kreeg geen kans meer. De aanvaller verkast naar Groene Ster.

Na Roy Goossens verkast ook aanvaller Mitch Vandegard naar hoofdklasser Groene Ster. De 21 jarige Limburger werd lang bezien als één van de supertalenten uit de eigen jeugdopleiding. Een voetbaldroom tot een ernstige kruisbandblessure op 19jarige leeftijd roet in het eten gooide.

FortunaHome wenst Mitch Vandegard onnoemelijk veel succes toe in zijn verdere voetbalcarrière en hopelijk dat de voormalig speler met 0 caps achter zijn naam, als supporter verbonden blijft aan ons en zijn cluppie.

Nawoord: Mitch Vandegard speelde 12 jaar lang voor Fortuna Sittard. Een gewedlige prestatie waar Mitch trots op mag zijn.  Niet voor iedereen weggelegd. Wilt u echter ook het gevoel van profvoetballer krijgen dan kan dat. Komende vrijdag mag u namelijk voor 50 euro meetrainen met de selectie van Fortuna Sittard. Klik hier voor meer info over dit ‘John van Bommel veiling’ item.

Auteur: Webmaster Linford