Openingstijden en services fanshop!

De Fanshop van Fortuna Sittard is geopend woensdag as van 14u t/m 18u & zaterdag van 10u t/m 13u.  Woensdag zal het Fanhop team worden geholpen (tussen 14u en 15u ) door Sambou en El Ablak, TOP!

Het prachtig zwart-witte uit- shirt is vanaf woensdag te verkrijgen in Fanshop in de maten 116 t/m 4XL voor €55.00 . De bijhorende zwarte broek zal ook verkrijgbaar zijn in de maten 116 t/m XXL voor €12.50.Daarnaast kan tegen betaling van 7 euro ook de officiële eredivisiebadge op de mouw worden geplaatst. Klaar terwijl u wacht. Geen tijd of wil je een naam achterop het shirt bedrukt hebben? Dan kun je je shirt ook afgeven en  zaterdag aanstaande weer ophalen.  Op zaterdag is de fanshop namelijk geopend van 10 u t/m 13u.

Uiteraard kun je ook nog steeds terecht voor het aankopen van bedrukte shirts, vesten, badlakens, Kika Fortuna Sittard CD’s, sleutelhangers, ijskast magneten, pins, rugzakken, zonneklep of nog heel veel andere merchandise. Nieuw is in ieder geval de originele Masita mini bal van Fortuna Sittard, welke speciaal is ontwikkeld voor jonge voetballers. Deze bal is bedoelt om jeugdspeler de techniektraining te laten verbeteren door middel van optimaal bal contact. Deze bal is te verkrijgen in Fanshop voor €15.00

CU@the fanshop!

 

 

Geef een reactie