Paasactie voor onze Fortuniors (en begeleider)!

Op paasmaandag (17 april 2017 om 14:30 uur) speelt Fortuna Sittard haar enerlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen FC Oss en wij willen onze Fortuniors dan ook graag uitnodigen om deze wedstrijd bij te wonen! Alle Fortuniors krijgen van Fortuna SC samen met 1 volwassen begeleider een gratis kaart voor Vak E (lange zijde)!!!

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen  is kort te reageren op de e-mail die je hierover hebt ontvangen, zodat wij weten dat jij er bij wilt zijn! Mocht je deze e-mail onverhoopt niet hebben ontvangen, dan kun je uiteraard gewoon een e-mailtje sturen naar fortuniors@fortunasc.nl en je gewoon aanmelden! Wij regelen vervolgens dat je je kaartje kunt komen afhalen in het Supportershome  vanaf 13:30 uur! Aanmelden is mogelijk tot en met zaterdagmiddag 15 april 2017.

Dit is echter nog niet alles! Bijgevoegd vindt je een hele leuke kleurplaat en als jij deze voor ons inkleurt en in het supportershome inlevert dan zorgen wij ervoor dat onze vrolijke paashaas een presentje voor je achterlaat!

Tot paasmaandag!

Groetjes,

Mireille Zuiverloon en Joep Pustjens

Fortuniors Fortuna Supporters Collectief

​

P.S. zie jij dit bericht, maar ben je nog geen Fortunior en wil je dit wel heel graag worden? Dat kan! Klik hier voor meer informatie over de Fortuniors en de mogelijkheden om je aan te melden.