Tim Coremans NIET naar Fortuna

De kans dat doelman Ferhat Kaya bij Fortuna Sittard blijft is sinds vorige week aanzienlijk gestegen. De doelman liet na FC Den Bosch – Fortuna Sittard weten graag te blijven spelen voor Fortuna Sittard. Onze technische staf trommelde echter afgelopen weken een peloton aan doelmannen op: Tim Coremans en Glenn Daniels en Robin Dengis mochten afgelopen tijd allen hun kunde bewijzen. Dit mede vanwege Turkse interesse voor doelman Kaya.

Tim Coremans (voormalig NAC Breda) gold als belangrijkste kandidaat om Ferhat Kaya te vervangen. Fortuna Sittard deed Coremans een aanbieding voor twee seizoenen, de doelman deed een tegenbod. Niets leek een overeenkomst in de weg te staan. Onze club heeft doelman Tim Coremans echter inmiddels laten weten niet in te gaan op het tegenbod, reden: ‘Ferhat Kaya blijft bij Fortuna Sittard en er is er geen budget beschikbaar’.

De kogel lijkt dan ook door de kerk, hoewel je het in deze voetbalwereld natuurlijk nooit weet. Kaya lijkt gewoon te blijven en dat is natuurlijk supernieuws. Het transferwindow sluit op 2 september 2013.

Nawoord: Ferhat Kaya heeft een doorlopend contract tot einde seizoen 2013-2014.

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen