Uitvak in Doetinchem uitverkocht!

Uitvak  uitverkocht
alle 550 kaarten voor de thriller tegen de Superboeren zijn verkocht!

Vrij vervoer met  lokaal Cafe voor de Fortuna Fans.
De Fortuna SC is met de lokale driehoek van de Graafschap een vrij vervoer regeling overeengekomen. Dit betekent dat de kaartverkoop van het uitvak -550 stuks-, alleen in Sittard zal plaatsvinden, maar dat de fans zelf hun vervoersmiddel kunnen kiezen. De lokale driehoek heeft ons daarbij uitdrukkelijk gevraagd het centrum van Doetichem niet te bezoeken.

Om de fans een echte voetbaldag te bieden zijn we met de Graafschap overeengekomen dat we een “eigen cafe”  aangeboden krijgen. Dit café is niet louter en alleen voor Fortuna Supporters, maar is wel het enige café dat in principe bezocht kan worden door de Fortuna supporters, omdat het niet is toegestaan het centrum te bezoeken. Het cafe, dat vanaf ongeveer 14.30 open zal zijn, ligt op loopafstand van het stadion en er is voldoende parkeerplaats. Het adres is: Café Walduslust, Acacialaan 147, 7004 AP te Doetinchem

Busvervoer naar De graafschap.
De buscomissie van FORTUNASC organiseert een bus-autoreis naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen DE GRAAFSCHAP op vrijdag 27-10-2017. De bus vertrekt vrijdag 27-10-2017 om 16.30 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Stadion. Losse kaarten zijn NIET verkrijgbaar aan de kassa’s van het uitvak.

Met vriendelijke groet
Buscommitee FortunaSC. Tel 06-38130110.