Aanvoerder Perr tekent bij tot 2020

Perr Schuurs maakte een jaar geleden zijn debuut voor ons eerste elftal en de stip op de radar van vele grote clubs is sindsdien alleen maar groter en feller geworden. De jongste aanvoerder ooit in de Jupiler League knokte na zijn debuut al 32 wedstrijden voor onze club en kleuren, scoort geregeld en was afgelopen interlandronde ook voor het eerst aanvoerder van Oranje onder 19.

Het contract van onze aanvoerder zou na dit seizoen nog één jaar doorlopen, maar wordt per direct verlengd tot 2020 , maakte een trotse Isitan Gün zojuist bekend tijdens een persconferentie. Onze club laat hiermee duidelijk zien dat het ambitie heeft en spelers niet zomaar laat vertrekken. Waarbij een speler wel altijd het laatste woord heeft en Perr laat zien zijn clubhart op de juiste plaats te hebben. ,,Ik ben erg trots dat ik voor deze club mag spelen en een verbeterd contract mag tekenen. Ik wil er vol voor gaan en voel mij hier helemaal thuis.”

Het vernieuwde contract met Perr mag wel een verrassing genoemd worden. Perr wordt nog altijd op de voet gevolgd door topclubs uit binnen- en buitenland, scouts kijken vaak naar zijn verrichtingen en het was al een een hele opluchting dat hij daadwerkelijk besloot het seizoen bij ons af te maken. Perr heeft echter nooit zijn trots onder stoelen of banken gestoken en verdient alle lof voor deze zelfverzekerde stap. Hij staat achter onze club, is trots op deze club en de stad: ,,Fortuna was voor mij meteen dé club. Zal het ook altijd blijven.”

En natuurlijk wilt hij de stap hogerop maken op termijn, maar wie heeft er haast als je op je 17e leider bent van een team dat hopelijk morgen al play-offs veilig stelt? Hij verdient daarom morgen, nog meer dan ooit, een vol en sfeervol stadion. Dan staat hij weer aan de basis van hopelijk een mooi feest en wij willen jullie allemaal oproepen om zoveel mogelijk supporters te bewegen ook hun trots te tonen. AAN’M!

Vanavond begint om 19.30 uur onze Algemene Ledenvergadering, waarbij leden van FortunaSC al hun vragen kwijt kunnen aan Isitan. Ook uiteraard over Perr en de ambities. Kom zeker even langs in het supportershome.

Bron: Fortuna-SC