UPDATE !! Nieuwjaarsborrel gaat TOCH door !

De nieuwjaarsborrel van Fortuna SC, die gepland stond op vrijdagavond 9 januari 2015, gaat na hernieuwd contact tussen FortunaSC en Fortuna Sittard dan toch door. De activiteitencommissie van Fortuna SC, die alles voorbereid had, heeft dan toch niet alle werk voor niks gedaan. Ieder lid van FortunaSC is hierbij van harte uitgenodigd.
Datum: vrijdag 9 Januari 2015.Locatie: Café Salden te Limbricht.Aanvang: 19.30uAanvang programma: 20.00u.PROGRAMMA - Openingswoord voorzitter Fortuna SC.- Vooruitblik op het nieuwe jaar door Martin Masset.- Peter van Vossen praat over de sportieve plannen van de club.- Leuke quiz gepresenteerd door Martijn Maat.- Na borrelen.

Het probleem lag in het communicatieve gedeelte en mede door de diefstal van computers in de afgelopen winterstop werden diverse mails niet tijdig gelezen dan wel beantwoord. De eerder geplande wedstrijd tegen KVK Tienen komt dan ook deze avond te vervallen.

Daar Fortuna veel waarde hecht aan het contact hebben en houden met de supporters heeft men besloten de wedstrijd te verplaatsen naar zaterdag 14.30u . Aanstaande vrijdag zal een grote delegatie van Fortuna dan ook aanwezig zijn bij de nieuwjaarsreceptie in café Salden in Limbricht. Onder andere Martin Masset, Peter van Vossen en groot aantal spelers zullen acte de présence geven op deze gezellige  avond.
Afgelopen seizoen was de eerste editie van de ‘Fortuna SC nieuwjaarsborrel in de Mark van Bommelzaal in ons stadion en onder grote belangstelling stalen Jeffrey Vlug en Ramon Voorn toen de show met een wel zeer dubieus dansje 🙂

Namens het bestuur van FortunaSC en Fortuna Sittard nodigen wij iedereen dan ook uit en het groengele gevoel, dat we ongetwijfeld allemaal delen, uit te stralen en het nieuwe voetbaljaar 2015 gepast in te luiden.
Tot vrijdag !!!

Bestuur Fortuna SC