Vanavond laatste verkoop Jong Utrecht-uit!

Nu Fortuna Sittard mogelijk vrijdag tegen Jong Utrecht promotie naar de Eredivisie al kan bewerkstelligen, wordt de supportersvereniging van alle kanten bestookt met allerlei vragen met betrekking tot die wedstrijd. Een overzicht.

Vanavond wordt het allerlaatste verkoopmoment georganiseerd in het supportershome in het stadion. Er zijn iets minder dan driehonderd kaarten beschikbaar voor de verplichte buscombi die alle fans is opgelegd. De verkoop vindt tussen 20.00 en 21.00 uur plaats. De supportersvereniging reserveert geen wedstrijdkaarten voor fans. Wel kan één persoon meerdere tickets aanschaffen. Het is alleen mogelijk de kaarten cash af te rekenen. Leden van supportersvereniging Fortuna SC betalen 25 euro, niet-leden betalen 30 euro. Wees er snel bij, want OP = OP. We verwachten dat het uitvak vrijdag uitverkocht is. Dat zou betekenen dat er 1200 fans in dit vak zullen plaatsnemen.

Het is vanavond tussen 19.30 en 21.00 uur mogelijk merchandise van Fortuna Sittard te kopen. De fanshop naast de hoofdingang van het stadion is open.Hier kan wel gepind worden.

Over vrijdag:

De vertrektijden van de bussen worden na de laatste verkoop van vanavond bekend gemaakt worden. Houd deze website dan ook goed in de gaten! Houd er rekening mee dat alle fans in drie clusters van acht of negen bussen naar Utrecht rijden, waarbij het eerste cluster rond 16.15 uur vertrekt.

Voorafgaand aan het vertrek van de bussen op vrijdagmiddag zal het supportershome ruim vantevoren geopend zijn om het nodige gerstenat te nuttigen. Ook zal er een frituurwagen zijn en lekkere muziek gedraaid worden, zodat iedereen in opperste stemming naar de Domstad afreist.

Doe je favoriete Fortuna-shirt aan, neem een sjaal mee en schreeuw Fortuna opnieuw naar een overwinning!