Verkoop uitwedstrijden vanaf heden bij Wilsport!

Wegens de grote belangstelling heeft Fortuna SC besloten om Fortuna fans die de wedstrijd Jong FC Utrecht – Fortuna Sittard willen bezoeken, maar nog geen kaartje gekocht hebben in één van onze voorverkoopmomenten, toch in de gelegenheid te stellen om alsnog een kaartje te kopen.

Dankzij de medewerking van Sportwinkel Wilsport die gelegen is aan de Steenweg 51 te Sittard zullen er vanaf heden tot zaterdag 10 september 12.00 u nog kaarten voor deze wedstrijd verkocht worden binnen openingstijden in de winkel van Fortunees Wil Pastwa. Deze kaarten kosten € 10,00 en er dient contant betaald te worden (pinnen is niet mogelijk)!

Er zijn inmiddels 150 losse kaarten verkocht en daarmee zijn alle bestelde kaarten op. Wij hebben bij FC Utrecht extra kaarten besteld zodat ook de late beslissers nog een kaartje kunnen kopen. Het duurt echter enige dagen voordat de extra kaarten in bezit van Fortuna SC zijn. Daarom hebben we besloten omwisselbiljetten te gaan verkopen. Mensen die vanaf heden een kaartje kopen bij Wilsport ontvangen dus een omwisselbiljet dat ze bij het uitvak bij de veiligheidscoördinator van Fortuna Sittard (Gerard Driessen) kunnen omwisselen voor een toegangskaart voor de wedstrijd.

De verkoop van toegangskaarten of omwisselbiljetten bij Wilsport zal vanaf heden structureel de verkoop die afgelopen seizoen in Buchten bij ’t Anker plaatsvond gaan vervangen. Het is dus niet meer mogelijk om bij ’t Anker in Buchten kaarten te kopen voor uitwedstrijden. Wij danken Wilsport voor de geweldige hulp in de verkoop van kaarten voor uitwedstrijden. Ook als je geen kaartje wil kopen voor een wedstrijd van ons Fortuna Sittard is een bezoekje aan Wilsport overigens zeer de moeite waard vanwege het zeer uitgebreide assortiment aan sportartikelen.

Opgeven voor de busreis is ook nog steeds mogelijk door te bellen met de commissie busreizen, telefoonnummer 06-38130110 . De busreis gaat in ieder geval door dankzij een bijdrage van Fortunees in hart en nieren, John van Bommel. John, wederom bedankt! Ook Fortuna SC doet een duit in het zakje om ervoor te zorgen dat de bus toch kan rijden.

Wij hopen dat er nog enkele aanmeldingen voor de busreis zullen volgen zodat ook bij deze uitwedstrijd onze jongens weer kunnen rekenen op de steun van een goed gevuld uitvak.