Vertreklocatie en vertrektijden buscombi MVV

Op zondag 2 april 2017 zal onze trots in stadion de Geusselt in Maastricht aantreden in de derby van het zuiden tegen MVV. De fans van Fortuna Sittard zullen met 10 bussen naar Maastricht afreizen waarvan de laatste bus een dubbeldekker is. Mensen met een omwisselbiljet voor bus 11 dienen dus plaats te nemen in bus 10!
Er wordt gereisd in 3 clusters (A, B en C) welke op verschillende tijden zullen vertrekken naar Maastricht. De verschillende clusters en de vertrektijden staan hieronder weergegeven:

  • Cluster A: Bus 1, 2, 3 en 4 vertrektijd 12.45 u

  • Cluster B: Bus 5, 6 en 7 vertrektijd 13.00 u

  • Cluster C: Bus 8, 9 en 10 vertrektijd 13.15 u

Iedereen wordt dringend verzocht om minimaal een half uur voor vertrek zijn of haar bus aanwezig te zijn.

Vertreklocatie
De vertreklocatie is in tegenstelling tot voorgaande jaren niet het stadion van Fortuna Sittard maar de parkeerplaats bij de Nedcar in Born. Op de plattegrond kan iedereen zien waar geparkeerd kan worden. Deze parkeerplaats is bereikbaar vanaf de Doctor Hub van Doorneweg te Born. Wij verzoeken iedereen om op de aangegeven parkeerplaats te parkeren omdat op de parkeerstrook langs de weg de bussen zullen opstellen.

De keuze voor deze vertreklocatie is noodgedwongen gemaakt in overleg met Fortuna Sittard en politie omdat er momenteel door verschillende omstandigheden onvoldoende parkeergelegenheid beschikbaar is bij het stadion van Fortuna Sittard. Dit is een tijdelijke situatie, volgend seizoen zal er zover wij nu kunnen overzien, gewoon weer vertrokken worden vanaf het stadion van Fortuna Sittard. Wij hopen op uw begrip!

Instapprocedure
Het instappen in de bussen zal per cluster gebeuren. Voor het instappen zal iedereen gefouilleerd worden door de aanwezige stewards van Fortuna Sittard. Mensen die gefouilleerd zijn laten vervolgens hun omwisselbiljet zien aan de bus begeleiders van Fortuna SC en stappen daarna direct de bus in en blijven ook in de bus totdat deze aankomt in Maastricht.

Wij wensen iedereen een prettige reis en een mooie wedstrijd!