Volop passie in nieuwe uitzending Fortuna SC TV !!

Fortuna SC TV is trots begonnen aan haar 2e jaargang. Twee maal per maand zullen we in deze competitie 21′-’22 wisselend een praatprogramma (de voetbal tafel) en een reguliere uitzending voor jullie in petto hebben. Donderdag 16 sept. (vanaf) om 19.30 uur zal de eerste reguliere uitzending via de social-media kanalen van Fortuna SC (Facebook en Youtube) een bomvolle uitzending aan jullie worden aangeboden. Benieuwd wat er allemaal in zit? Lees dan hier verder!

In deze Fortuna SC Tv uitzending dompelen de presentatoren Maurice en Bo jullie onder in vele soorten van emotie met authentieke belevenissen rondom en tijdens de thuiswedstrijd tegen RKC en de eerste away-game uit naar Sparta-Rotterdam.  Ook laten we Sjoerd Ars na het sluiten van de transfermarkt nog eenmaal aan het woord om eens te vernemen of hij nu tevreden is over deze hectische transfer periode en over de kwaliteit van de huidige selectie.

“Jong geleerd is oud gedaan”. Onder dat motto gaat Fortuna SC TV samen met de Academy van Fortuna Sittard maandelijks het (jeugd) Talent van de Maand uitroepen.  Mooie beelden voor de volwassenen onder ons  en dat het een inspiratie mag zijn voor de jeugd om dit ook ooit te worden!!  Voor deze jeugdige fans, maar vast ook net zo leuk voor de de ouderen hebben we tot slot ook nog een virtuele stadion rondleiding waarbij presentatoren Quinty en Rene jullie de meest moderne… en meest geheime locaties van ons stadion laten zien. Spannend! We sluiten af met onze verloren Belgische zoon Tirpan die in een open interview met Bo nog eenmaal zijn liefde voor zijn vrouw en … Fortuna Sittard fans deelt. Kippenvel.  Kijken dus!

Wanneer: Donderdag 16 September vanaf 19.30 uur
Waar: Youtube Fortuna SC TV 
Tip: abonneer je geheel gratis en vrijblijvend, dan mis je geen enkele nieuwe aflevering
Love: ja, we vinden het best leuk om een duimpje of tips te krijgen. 

Geef een reactie