Wederom nieuwe aanwinst Fortuna Sittard

Na het aantrekken van Dennis Dengering heeft Fortuna Sittard ook middenvelder Jordy ter Borgh kunnen vastleggen. De 20-jarige middenvelder komt over van Almere City FC, de club waar hij vanaf jongs af aan al deel van uitmaakte. Ter Borgh is de eerste speler die zijn gehele jeugdopleiding bij Almere City FC heeft genoten en vervolgens zijn debuut heeft gemaakt in het eerste elftal. In 2012 heeft Ter Borgh een succesvolle stage afgewerkt bij het Engelse Ipswich Town.
Ter Borgh is ontzettend blij met zijn overstap naar Fortuna Sittard. “Het is een hele mooie kans om deze sportieve stap te kunnen maken. Fortuna Sittard is een prachtige club met een geweldig stadion. Ik heb een bijzonder warm gevoel overgehouden aan de gesprekken met hoofdtrainer Peter van Vossen en Technisch Manager Charly Chudik. Nu is het belangrijk voor mijn ontwikkeling dat ik een basisplek ga veroveren. Hopelijk kan ik er dan aan bijdragen om de club binnen enkele jaren weer naar de Eredivisie te brengen. ”
Ook hoofdtrainer Peter van Vossen is erg blij met de komst van Ter Borgh: “Jordy is een lange, sterke en dynamische middenvelder. Hij kan op meerdere posities op het middenveld uit de voeten. Zijn oog voor de organisatie en de diepgang in zijn spel zijn van echte toegevoegde waarde. Hier gaan we in de toekomst nog veel plezier aan beleven.”
Auteur: Harald