Wij zijn Fortuna!

Vrijdagavond, normaal is het al een belangrijk moment elke week in het leven van Fortunafans: matchday, maar afgelopen vrijdag was het belang nog groter. Na een week waarin alles en iedereen die een band heeft met onze prachtige club, vol passie en energie werkte aan het redden van onze club, zou vrijdag een eerste hoogtepunt gaan worden. Vele fans en vrijwilligers deden hun uiterste best om het stadion vol te krijgen en de sneren van de media te counteren en met succes.

Een ruime 3500 fans kwamen naar het stadion en wat vroeger als ongemak werd gezien, was nu een zege: wachtrijen bij de kassa, een supportershome wat uit zijn voegen barste, cateringpunten die niet snel genoeg konden tappen omdat er continu vaten gewisseld moesten worden. Heerlijk, genieten. En nog beter: de sfeer was al vanouds en ook de spelers hadden het begrepen: alles en iedereen is aan het vechten voor de club. Dit zijn de momenten dat we als club en als fans schitteren, dit is waar we laten zien hoe groot we zijn, dit is Fortuna at its finest!

Passie, vriendschap en loyaliteit

Wachtrijen, voor een keer heerlijk om te zien

Nieuwe aanwas op de tribune

Mireille met assistent houden het niet bij, te kleine enveloppen, te veel aanvragen. Luxeproblemen, problemen die we graag zien 😉

Lekker, de tribunes zijn goed bevolkt, lachende gezichten en gezonde wedstrijdspanning

Ook enkele Rangersfans reisden af naar Sittard om hun steun te laten zien. Thumbs up for Bod! Ook respect en dank voor de Fortuna Köln en Genkies die waren afgereisd naar ons stadion om naast ons te staan.

Beetje frisjes op de tribune wel

From father to son

Groen-gele passie

“fortuna sittard, dat is mien club” !

En de spelers hadden het ook begrepen: alles en iedereen is aan het vechten voor elke meter. Dit is Fortuna op zijn allerbest, dit zijn de momenten dat we vreselijk trots mogen zijn.

Bron: Fortunasc, Janko Knops