BELANGRIJKE WIJZIGING: De Graafschap – Fortuna Sittard

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving dient er toch een voorverkoop plaats te vinden voor de wedstrijd De Graafschap – Fortuna Sittard die gespeeld wordt op vrijdag 4 november 2016 om 20.00 u. Door een misverstand in de communicatie is dit eerder niet duidelijk geweest en daarom zal Fortuna SC in samenwerking met Fortuna Sittard en natuurlijk ons vaste voorverkoopadres Wilsport alsnog een voorverkoop organiseren.

Omdat er nog geen toegangskaarten beschikbaar zijn zullen er omwisselbiljetten verkocht worden die vervolgens vanaf 19.00 u bij het uitvak in Doetinchem omgewisseld kunnen worden voor een toegangskaart voor deze wedstrijd. Er zullen geen parkeerkaarten uitgegeven worden.

De voorverkoop zal plaatsvinden op:

  • woensdag 2 november 2016 van 9.00 u tot 18.00 u,

  • donderdag 3 november 2016 van 9.00 u tot 21.00 u

  • vrijdag 4 november 2016 van 9.00 u tot 12.00 u

Locatie: Bij Wilsport op de Steenweg 51 in Sittard. De omwisselbiljetten kosten € 13,00 per stuk en er dient contant betaald te worden (pinnen is dus niet mogelijk).

Aangezien de kassa’s bij het uitvak op de wedstrijddag gesloten blijven zullen er alleen omwisselbiljetten verkocht worden tijdens deze voorverkoop. Wij hopen dat ondanks deze wijziging er toch weer veel Fortuna fans zullen afreizen om in Doetinchem onze jongens te gaan steunen.

Wij danken Wilsport voor de medewerking. Bij Wilsport kunt u uiteraard ook terecht voor al uw sportartikelen en koopt u deze bij een zeer betrouwbare partner van Fortuna SC en Fortuna Sittard!

De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert een buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen De Graafschap op 4 november 2016.

Inschrijven buscombi

Inschrijving voor de busreis is mogelijk door contact op te nemen met de buscommissie via 06 – 38130110.

Kosten

​De kosten voor leden van Fortuna SC bedragen € 30.00, niet-leden betalen € 35.00.

Vertrektijd bus

De bus vertrekt naar Doetinchem op vrijdag 4 november 2016 om 16.30 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38130110. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Eigen vervoer

Zie bovenstaande tekst

Klik hier om de wedstrijd direct in je agenda te zetten!