Waanzin: Helmond Sport – Fortuna Sittard

De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert een buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen Helmond Sport op 25 november 2016.

Inschrijven buscombi

Inschrijving voor de busreis is mogelijk rondom de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht op vrijdag 18 november 2016 tussen 19:00 en 19:45 uur, alsmede tussen

Omwisselen voor Helmond Sport- Fortuna Sittard

Op vrijdag 25 november 2016 om 20.00 u speelt Fortuna Sittard de uitwedstrijd tegen Helmond Sport in het Lavans Stadion van Helmond Sport. Zoals eerder aangekondigd kunnen Fortuna Sittard supporters deze wedstrijd bezoeken door gebruik te maken van de verplichte autocombi en buscombi.

Voor de mensen die een omwisselbiljet gekocht hebben voor de autocombi geldt dat ze dit omwisselbiljet op vrijdag 25 november tussen 18.00 u tot 18.15 u kunnen omwisselen op sportcentrum ’t Anker in Buchten . Hier ontvangt men een tweede omwisselbiljet dat vervolgens tussen 18.30 u en 18.45 u dient te worden omgewisseld bij het AC Restaurant aan de A2 bij Nederweert . Op deze locatie ontvangt men de toegangskaart voor de wedstrijd.

Fortuna SC en Fortuna Sittard hebben bij de verantwoordelijken voor deze regeling alles geprobeerd om tot een meer toegankelijke regeling te komen maar om voor ons onduidelijke redenen houdt men vast aan deze zeer publieksonvriendelijke regeling. Wij betreuren dit zeer maar hebben geen andere keus dan deze regeling uit te voeren zoals we deze opgelegd krijgen.

De autocombi is inmiddels uitverkocht. Voor de bus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wil je dus nog mee maar heb je nog geen kaartje, meld je dan snel aan voor de busreis en steun onze jongens tijdens deze wedstrijd!

Klik hier om de wedstrijd direct in je agenda te zetten!