De blik vooruit: test spelers overzicht

Diego Karg
De eerste en wellicht bekendste naam is Diego Karg. De 25-jarige aanvaller genoot zijn opleiding bij FC Den Bosch. Sinds 2014 komt Karg op amateurbasis uit voor FC Eindhoven.

Frank Wiafe
Aanvaller Frank Wiafe (26 jaar) genoot zijn opleiding bij (o.a.) AFC Ajax en Newcastle United. Momenteel komt Wiafe uit voor de kampioen van de Topklasse: FC Lienden.

Paul van der Helm
Van der Helm begon als jeugdkeeper bij de amateurs van Velo en maakte later de overstap naar de opleiding van Eredivisionist FC Utrecht. Hij kwam (o.a.) uit voor Jong FC Utrecht. Op dit moment wordt Van der Helm door Lierse SK (B) verhuurt aan Berchem Sport (Belgische Derde Klasse B).

Enzo Wirtz
De uit Duitsland afkomstige Wirtz doorliep de jeugdopleiding van FC Monchengladbach. Het afgelopen seizoen verdedigde de 20-jarige aanvaller de kleuren van FC Wegberg-Beeck (Duitse Regionalliga West).

Wim Bokila
Aanvaller Bokila begon zijn carriere in de jeugd van het Gelderse ZSV Zelhem. Na diverse omzwervingen komt hij sinds 2015 uit voor Eendracht Aalst, dat uitkomt in de Belgische Tweede Klasse.

Jannik Stevens
De 27-jarige Stevens genoot het grootste deel van zijn voetbalopleiding bij Borussia Monchengladbach. Afgelopen seizoen kwam de Duitse verdediger uit voor SV Eintracht Trier, dat uitkomt in de Regionalliga Sudwest.

Alex Matumba
Met Alex Matumba heeft Ben van Dael de beschikking over een testspeler die prima uit de voeten kan op het middenveld. Afgelopen seizoen mocht Matumba zich hullen in het tenue van KSV Dessel Sport (Belgische Tweede Klasse).