Familie & kameraadschap centraal in nieuwe Fortuna SC TV !

Voetbal is emotie. Soms winnen we, en ja.. de laatste tijd niet. Maar dat maakt de Fortuna Sittard familie alleen maar (h)echter! Fortuna SC Tv heeft dan ook een prachtige aflevering vol met vriendschap, hoop, passie en ja, ook afscheid. Dit alles in bijna drie kwartier te zien op Donderdag 9 december (vanaf) 19.30 uur via de social-media kanalen van Fortuna SC (Facebook en Youtube). Benieuwd wat er allemaal in zit? Lees dan hier verder!

In deze Fortuna SC Tv uitzending dompelen de presentatoren Maurice en Bo jullie vanuit stadion de Baandert (!) onder in vele soorten van emotie met veel gevoel voor de hechte Fortuna Sittard familie. In deze donkere maanden van november en december kende de club helaas meer diepte,- dan hoogtepunten, maar dat maakt de die-hard fan niets uit. In deze aflevering kijken we kort terug op de gespeelde wedstrijden, waarbij ook het afscheid dat de recent overleden Michael Luik in ‘zijn’ stadion -van oa de spelers selectie en UGS- kreeg,  uiteraard te zien is. We zien ook dat onze toekomst, de jeugd ! , steeds belangrijker wordt. Prachtige beelden van blije en enthousiaste kids bij de Fortunior dag en Sinterklaas zijn gegarandeerd, net zoals dat het smullen is om ons (Academy) Talent van de Maand aan het werk te zien!

Met de informatieve inkijkjes met directeur Ivo Pfennings,  recente aanwinst Andreas Samaris en keeper Yanick van Osch krijgt de kijker ook een beter beeld in de belevingswereld van deze profs. Hoe kijken zij tegen het huidige Fortuna Sittard aan en hoe kijken ze terug op deze periode? We gaan het zien in deze aflevering 3, die vooral ook een feest is voor de hele familie!

Wanneer: Donderdag 9 december vanaf 19.30 uur
Waar: Youtube Fortuna SC TV
Tip: abonneer je geheel gratis en vrijblijvend, dan mis je geen enkele nieuwe aflevering
Love: ja, we vinden het best leuk om een duimpje of tips te krijgen.

Geef een reactie