Fortuna on the road !

Fortuna is dit jaar eindelijk op een punt gekomen waar de club en wij als fans graag wilden komen: opbouwen in plaats van “damage control”. De nieuwtjes volgen elkaar snel op: categorie 2, opzienbarende nieuwe spelersnamen en nu ook een prachtig nieuw initiatief ! Het MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) gedeelte van de club krijgt een verdere uitbreiding.
Geïnspireerd door onze Belgische vrienden bij KRC Genk heeft een groep vrijwilligers zich bij elkaar gepakt om ervoor te zorgen dat betrokkenheid, goodwill en vorming met Fortuna vergroot wordt.
Maandelijks zal er daarom een instantie bezocht worden, inclusief een afvaardiging van de selectie van Fortuna. Men moet hierbij denken aan bijvoorbeeld een bezoek aan de kinderafdeling van omliggende ziekenhuizen, voedselbanken. Men zal een hart onder de riem steken van mensen en een helpende hand bieden, trainingen geven enz. Veel meer kortom dan simpelweg aanwezig zijn.
De officiële communicatie vanuit de club zal later volgen, met een veel uitgebreidere uitleg over hoe en wat, maar er zijn reeds zeer positieve reacties ontvangen bij de eerste instellingen die zijn benaderd. Tevens zijn de eerste sponsoren opgestaan die in daad laten zien dit geweldige initiatief te steunen.

Heeft u daar ook interesse in ? Mailen kan reeds naar: mvo@fortunasittard.nl
Voor meer informatie kun je ook even de facebookpagina bekijken (en natuurlijk liken om op de hoogte te blijven):

Bron: Fortunasc, Janko Knops