Frank Wiafe keert terug naar FC Lienden

Nadat we jullie vorige week de primeur konden melden van de komst van middenvelder Emrah Bassan en de zoektocht naar een spits en een nieuwe keeper, willen we jullie bij deze verder informeren over wat wij vernemen wat de transfer ontwikkelingen in en rondom ons mooi clubje zijn.

Wie mogen de club verlaten?
Om de ontwikkeling van een aantal spelers te bevorderen en om de kosten van de selectie -hopelijk- te laten dalen heeft Fortuna Sittard een aantal spelers tijdens de winterstop laten weten dat ze niet meer tot de hoofdselectie zullen behoren.

Verdediger en eigen (ex) jeugdspeler Demen Roumen zou er daar één van zijn, net zoals eigen kweek en flank speler Gavin Vlijter. Indien ze niet verhuurd -kunnen- worden zullen ze waarschijnlijk weer voor de A jeugd kunnen gaan spelen.

Last but not least heeft de dit seizoen overgenomen spits Frank Wiafe gebruik gemaakt van die optie. Hij is vandaag terug gegaan naar zijn oude club FC Lienden

Al met al is het niet saai aan het transferfront van Fortuna Sittard en hopen we jullie meer positief nieuws in de komende dagen te kunnen melden!

Stay tuned Folks!

Bron; Fortuna SC