Jeugd sluit speeljaar 2014 redelijk af

Daar waar Fortuna Sittard 1 in Almere een kasloze wedstrijd speelde herpakten de U19 en de U17 teams zich weer na een teleurstellend laatste weekend van november. In de laatste speelronde voor de winterstop boekten ze beiden winst en sloten dus dit speeljaar af met een redelijk goed gevoel

In de uitwedstrijd tegen Alexendria ´66 pakte Fortuna met een zuinige maar niet minder belangrijke 0-1 de winst via een doelpunt van Aimane M´Rabet .

De thuisploeg miste nog een penalty. Het onderlinge duel tussen de nummers 2 en 3 eindigde dus in het voordeel van de Sittardenaren. Doordat NAC, de koploper, gelijkspeelde staat men nu weer op een tweede plek met wel nog 3 punten achterstand op de eerste plek. Eerstvolgende wedstrijd is pas op 7 februari……en dat gaat worden Fortuna Sittard U19 – NAC U19 !

Dan de U17 van trainer en ex speler Gino Facenna. Koploper met afstand tot heden, maar ook enigszins ingeleverd aan kwaliteit op het veld leek het wel de laatste keer. Gisteren speelde men een thuiswedstrijd tegen de Sjengen uit Maastricht, die hopeloos laatste staan in de ranglijst, Een simpele 3-0 was dan eigelijk een meer dan te verwachten uitslag. Men gaat de winterstop in met 7 ! punten voorsprong op de concurrentie. Gino, staf en team, proficiat met het winterkampioenschap 🙂

Tenslotte speelden de mannen van Robert van der Weert de wedstrijd in Venlo tegen de RJO VVV/Helmond Sport. Op het kunstgras van de Koel werd er helaas wederom een nederlaag geleden met 2-0 tegen de leeftijdsgenoten uit Noord Limburg / Oost Brabant.

Fortuna SC, Harald