Levering thuisshirt & kledinglijn vertraagd

Met grote trots presenteerde Fortuna Sittard de nieuwe Macron kledinglijn voor het seizoen 2014/2015. Hoewel het uitshirt al direct gekocht kon worden, konden het thuisshirt en de resterende artikelen enkel besteld worden.

Lang zag het er naar uit dat de thuisshirts voor zaterdag aanstaande uitgeleverd zouden worden. Importeur Logowear laat echter weten dat de levering – met nog onbepaalde tijd – vertraagd is. Dat geldt eveneens voor alle artikelen uit de Macron kledinglijn, zoals polo’s, windjacks, trainingspakket en shorts. Deze vertraging heeft impact op alle verkoopkanalen (Maatjes Streetwear, Wilsport, online fanshop) en zorgt ervoor dat de bestaande bestellingen pas later uitgeleverd worden.

De nieuwe uitshirts zijn overigens nog in alle maten op voorraad. Vanaf dit seizoen te verkrijgen in de fanshop gelegen onder de Fernando Ricksen tribune of de Oost tribune.

Nawoord: Naar verluid arriveren de thuisshirts pas de 15e in Italië op het hoofdkantoor van Macron en worden ze vanuit daar naar Nederland verzonden. Zodra meer informatie bekend is zullen we dit zo spoedig mogelijk publiceren. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Maatjes Streetwear.

Bron: Fortuna Sittard Fanshop namens Maatjes Streetwear