Live: Fortuna Sittard tegen FC Den Bosch

Nadat alle kerstspullen zijn opgeborgen en de laatste nieuwjaarsborrels ook al voorbij zijn, wordt het tijd voor weer een potje voetbal te spelen.

Vanavond, na precies vier weken “rust”  de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. De eerste wedstrijd van dit seizoen ging ook tegen de tegenstander van vanavod en wel FC Den Bosch. In deze wedstrijd viel geen beslissing en eindigde in 2-2.

Het is vandaag ook de derde wedstrijd van onze nieuwe trainer Ben van Dael. Onze trainer heeft dus nu vier weken de tijd gehad om zijn selectie helemaal te leren kennen en daar zal ook zijn handelen wat betreft opstelling en taktiek naar zijn. De taktiek van Radio Fortuna SC is al jaren hetzelfde: De luisteraars thuis voorzien van informatie door uiteraard alle wedstrijden verslaan.

Dus vanavond zijn wij ook weer present om rond half acht met onze uitzending. Beginnend met muziek, praatjes en de opstellingen van beide teams. Even voor achten het clublied en vanaf acht uur verzorgen Ger IJpeij en Mervyn van Leeuwen wederom het liveverslag van deze wedstrijd met hun commentaar.

Om te luisteren klik je op het voor jou toepasselijke icoon hieronder. Veel voetbalplezier gewenst.

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

AndroidNamens Radio FortunaSC, Ger “roepie-roepie” IJpeij