Live radio: Fortuna Sittard- Achilles ’29

Het is vandaag precies VEERTIEN weken geleden dat onze groen-gele trots haar laatste wedstrijd speelde die ” ergens ” om ging. Het was de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 20151-2016. In de verre uitwedstrijd tegen FC Emmen opende  Denzo in de 19e minuut de score voor de thuisclub. In de tweede helft scoorde Lars Hutten in de 64e en 80e minuut voor ons. En zo doende sloten we het seizoen af met een 1-2 overwinning.

Natuurlijk zou het fijn zijn om ook dit seizoen te beginnen met een overwinning. Zeker als we ons willen revancheren voor de resultaten van vorig seizoen tegen Achilles ’29.

In de achterliggende weken is er veel gebeurd met onze club en het had niet veel gescheeld of we stonden vanavond niet aan de aftrap. Heel hard gewerkt , vooral achter de schermen en ik wil vanaf deze plaats iedereen bedanken voor haar of zijn inzet in deze . En natuurlijk verwelkomen wij onze nieuwe Turkse investeerder Isitan Gün. Misschien een tip voor de harde kern om in navolging van de Vikingkreet Huh, huh, huh van de IJslanders , Gün, Gün, Gün te scanderen ….

Vanavond tegen de Groebekers staat een heel ander Fortuna Sittard op de grasmat als we gewend waren . Zal voor ons als commentatoren ook ff wennen zijn aan de nieuwe mensen en hun soms moeilijke namen . Maar ik heb de rest van het team gevraagd en ook zij hebben enorm veel zin om de (radio) aftrap te doen van dit nieuwe seizoen . We zullen geen voorspellingen doen , dat laten we aan de ” kenners ” over..

Zoals gewend trappen we rond half acht af met muziek , kletspraat en de opstellingen van beide elftallen . En even voor achten proberen we weer het clublied helemaal ten gehore te brengen …..

Vanavond nemen Ger IJpeij en Erik Hillen de honneurs waar en hopen de thuisblijvers op een leuke wijze te voorzien van het wedstrijdverslag . Om te kunnen luisteren , klik je op een van de onderstaande icoontjes . Veel luisterplezier .

Namens Radio Fortuna SC, Ger ” Roepie-Roepie ” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android