Live radio: Fortuna Sittard- FC Almere City

Vanavond staat de wedstrijd tegen FC Almere Sittard op het programma. Na de nederlaag van afgelopen maandag uit bij Achilles’29  zal onze ploeg er alles aan moeten en willen doen om die misstap ongedaan te maken. De wedstrijden volgen elkaar nu in hoog tempo op en binnen drie maanden is de reguliere competitie alweer afgelopen ! Wil Forttuna Sittard nog iets bereiken in de algemene stand, dan moeten de eerstvogende wedstrijden absoluut gewonnen worden, wil je weer aansluiting krijgen met de middenmoot.

FC Almere City is uiteraard de voormalige club van onze sponsor René ter Borgh. Hij heeft, net als velen van jullie laten weten enorm te hebben genoten van het live verslag van afgelopoen maandag. We trokken veel luisteraars mede omdat L1 geen uitzending had. Hopelijk dat deze mensen nu ook “om” zijn en beseffen dat voor de wedstrijd echt en helemaal te  volgen ze maar één ding kunnen doen: luisteren naar Radio Fortuna SC !

Het team is er uiteraard weer klaar voor om rond half acht met de uitzending te beginnen. Met muziek, wat gepraat en de opstellingen van beide elftallen. Rond vijf voor acht brengen we het clublied ten gehore. En vanaf de aftrap om 20.00 uur zetten Ger IJpeij en Erik Hillen hun beste beentje voor om de wedstrijd van verslag te voorzien.

Klik op het voor jouw van toepassing zijnde icoontje hieronder en luister live mee. Veel plezier vanavond. En nogmaals iedereen bedankt voor de meestal positieve reacties afgelopen maandag.

Namens Radio Fortuna SC: Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android