Loyale Fortuna fans maken er een feest van!

Rond de middag arriveren de eerste fans in Cafe de Gats. Een oerlelijke witte tent bederft het anders zo paradijselijke uitzicht op de mooiste markt van Nederland. Na enkele pinten en wat gesprekjes later blijkt die oerlelijke tent 16 miljoen euro te kosten, iets met WK wielrennen? Uw webmaster kon het niet nalaten om dat miljoenenbedrag toch ff te delen door onze jaarlijkse begroting om te concluderen dat Sittard liever 8 uur wielrennen heeft dan 8 jaar betaald voetbal in de eredivise. Een kleine zucht was hoorbaar op het terras. Gelukkig loste een aantal goed getapte Grimbergen dit probleem vrij snel op.

Rond de klok van zes verplaatste het Fortunahome gezelschap zich naar het enige echte Fortuna Cafe van Zitterd: De Brand Taveerne. Alleen al vanwege de inrichting, mede mogelijk gemaakt door Jan van het Fortuna Museum overigens!, een bezoekje waard. Maar de echte pareltjes van dit authentieke cafe zitten uiteraard voor en achter de bar: de true blood Fortuna fans!

Voor mij als Fortuna-gek was de wedstrijddag dan ook al geslaagd. De rest in het stadion was een toetje. Een overwinning met oprecht engelsachtig voetbal en lekker zingen en schreeuwen. Wat wil een hardwerkende arbeider nog meer? Misschien de volgende dag een kleinere kater, maar goed.. ook dat hoort bij het leven van een Fortuna fan 🙂

De grimbergen maakte veel goed..16 miljoen voor een tent en wat fietsen…

En de wereldkampioen is..Fortuna Sittard!

Wat een onzettend gaaf cafe: Fortuna Zitterd en genkies..en de spreuk van DE trainer!

Biljarten bij de Wall of Fame..waar kan dat nog?

De pareltjes van het cafe zitten voor en achter de bar..echte Fortuna fans!

Emmo Guvenc kwam ook ff langs 🙂

De eigenaar.(en)…hardcore Fortunafan

Alweer van die oldschool fans…geliefd tot aan de CIV

Deze sympathieke boefjes stonden ook weer achter hun clubje!

De dames van Fortuna Sittard doen het de mannen alvast voor…

Inderdaad..zo hoort het!

..

De FH crew zorgt voor vermaak en omzet tot in de late uurtjes..

.

Nog ene dan..de aller, aller…allerlaatste….

Webmaster Kiprich; vanaf vandaag geheelonthouder